Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

31/1/14

L'ablació genital femenina és una salvatjada trogloditica abominable

L'ablació no és cultura, és una bestialitat inhumana
Alerten que a Catalunya hi ha unes 6000 nenes, filles de families originàries de països que practiquen l'ablació femenina, que ja estan en edat de patir aquesta bestialitat trogloditica impensable i condemnable al si de la nostra societat per tractar-se d'una pràctica cafre i bèstia.
És de suposar, si més no imaginar, que La Generalitat engegarà tots els mecanismes que estiguin al seu abast, i més encara si fossin necessàris, per evitar que aquestes nenes siguin traslladades als seus països d'origen. Es tractarà d'evitar que siguin victimes de la barbàrie que representa l'ablació genital femenina.
Aqui, tant a Catalunya com a Espanya i en el conjunt de la Unió Europea, si més no, s'ha d'impedir totes per totes, sí o sí, que els pares d'aquestes nenes puguin enganyar les administracions i als serveis d'atenció a la infància i a l'adolescència públiques i de les Ong's que estiguin implicades en la defensa dels drets de la infància, i no sen surtin amb la seva impedint així que aquestes nenes pateixin fisicament i psicològicament el trauma que comporta aquesta brutal i primitiva pràctica. Això no és cultura, això és una bestialitat sense precedents ni justificació de cap mena.
Al meu entendre, en el supòsit que alguns pares arribin a enganyar a l'adminstració i puguin traslladar les seves filles als seus països d'origen i són mutilades, aaquests pares, a aquestes families, se'ls hauria d'impedir i/o prohibir el retorn al nostre país.
Els catalans no podem acceptar sota cap concepte aquestes brutalitats pròpies de les èpoques dels troglodites que, com qui diu, ens les fan davant dels nostres nassos. No podem quedar impassibles ni intentar, sota cap concepte, justificar-ho.
Això també és multiculturalitat, aquella que defensen tants pijoprogres que ens volten?.Doncs quina merda de multiculturalitat!.
Addenda.- L'OMS i la mutilació genital femenina.