Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/2/14

Al referendum de Suïssa jo hagués votat contra la lliure circulació

Si jo hagués pogut votar en el referendum de Suïssa del passat cap de setmana sobre els trànsit lliure d'immigrants per Europa, jo hagués votat en contra d'aquesta llibertat i facilitat de moviments per més que afecti als ciutadans d'una Unió Europea que ja fa temps que està caient a troços pels quatre costats.
La immigració il.legal s'ha de combatre amb tots els mitjans
Els governs, en aquest cas l'espanyol, ha de claudicar quan repetidament grups nombrosos de subsaharians o moros intenten entrar en territori espanyol per la força, amb amenaces i violència o nocturnitat i alevosia?. Aquesta gent no té cap dret a entrar d'aquesta manera no a Espanya, sinó a cap pais per democràtic i lliure que sigui. 
De maltractar i ofendre als immigrants, a impedir que entrin per la força i violentament a un país que no és el seu, hi va una gran distància.
Per penúries ja tenim les nostres amb la fam i misèria que afecta a vora tres milions d'infants catalans i espanyols i a desenes de milers de families autòctones que estan vivint sota el llindar de la pobresa.
Nomes a Catalunya 660 menors estan afectats per la pobresa i la fam, i 751 menors de 16 anys estan afectats per malnutrició.
Ja la tenim, desgraciadament, a casa nostra la misèria i la fam, no cal que incrementem els alarmants percentatges amb els immigrants il.legals i/o irregulars que intenten entrar al nostre país.
I què fa la UE sobre aquest gravissim conflicte?, doncs res, ben al contrari. La Unió Europea vol les portes ben obertes per a que encara entri més miseria i s'incrementin els conflictes socials, religiosos i culturals.
L'actual Unió Europea, doncs, no serveix per a res més que per a tenir cura de la macro economia i de la salut dels bancs i entitats financeres, perquè al ciutadà normal i corrent només se'l castiga reduïnt-li més i més les seves ja precàries possibilitats de consum.
Quin futur els hi dóna la Unió Europea?
 Una Unió Europea que ha empobrit miserablement a les classes mitja i treballadora catalana, espanyola, grega i italiana, per exemple, amb la única finalitat de salvar als especuladors, als lladres, als estafadors i evasors, etc, aquesta Unió Europea no serveix ni per una puta merda.
Tinc decidit tornar a abstenir-me a les properes eleccions europees del mes de maig, tot i que enguany m'ho repensaré i potser em decidiré donar el meu vot al partit o moviment social més euroescèptic que trobi i que concorri en aquestes eleccions.
Als vividors de la politica, pel que respecta a mi, ni aigua, i menys encara el meu vot. Faltaria més.
Potser els màxims dirigents d'aquesta inútil i caduca UE el que volen, obrint les portes de bat a bat per a que entri qui li doni la gana, és,disposar de mà d'obra encara més barata per que el capital s'engreixi més encara a costelles dels soferts europeus.
De fet, per què anar a votar el proper mes de maig, si qui realment governa la Unió Europea és la fatidica i odiosa Troika amb l'Angela Merkel que és, en definitiva, la directora de l'orquestra?. I per últim: els politics de la UE començant per la Comissió Europea i pels parlamentaris, s´han rebaixat els seus, els plusos i les dietes?.
Addenda.- Els acords de Schengen que els enterrin definitivament d'una vegada per totes.