Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/2/14

Els 15 immigrants africans morts a Ceuta van provocar el desastre

La comissària Cecilia Malmström
La comissària de la UE Cecilia Malmström hauria de saber, a aquestes alçades, que la gran majoria dels ciutadans de l'Estat espanyol estem tips i farts de les constants provocacions i violacions de les fronteres espanyoles, especialment als controls fronterers que corresponen als territoris autònoms de Melilla i especialment de Ceuta.
Estem farts de veure impotents com els negres subsaharians i els moros procedents de diversos països africans violen o intentin violar i violentar les fronteres espanyoles per la força i utilitzant la violència, si cal, per part d'aquests col.lectius que ens són totalment aliens per entrar en territori espanyol.
Estem farts, tips i cansats de veure la inoperància i la supina incapacitat de la mediocre Comissió Europea, que no és capsaç nio ha sigut capaç al llarg dels anys en prendre determinacions eficaces per evitar el constan fluxe d'immigrants que penentren il.legalment a Espanya, a Catalunya i en especial al sud d'Europa.
I estem farts de tant de pijoprogressisme pervers i d'anar per casa. Foten pena tota aquesta gent.
Les forces de seguretat de l'Estat espanyol tenen l'obligació constitucional i moral de defensar les fronteres del país i aturar pels mitjans que siguin necessaris, inclosa la violència controlada, per evitar que els immigrants, molts d'ells violents i agressius, aconsegueixin penetrar en territori que no els pertany ni correspon. 
No ens valen els arguments de la pobresa que pateix aquesta gent africana que ens vol envair, per utilitzar-la contra els milions de ciutadans que ens oposem a l'entrada de més immigrants per una raó més que senzilla i simple: a l'Estat espanyol hi han més de 2 milions de menors i d'infants que viuen sota el llindar de la pobresa, i hi han vora tres milions de families espanyoles i catalanes que cap dels seus membres tenen feina. 
Joves grecs cremant una bandera de la UE
O sigui que, si s'ha d'ajudar a algú, evidentment que els primers han de ser els de casa, els del país. No podria ser de cap altra manera per llògica.
I no valen les alarmes del que en diuen creixent racisme i xenofòbia contra els immigrants, perquè aqui i en aquest cas no hi ha ni racisme ni sectarisme ni xenofòbia de cap mena, solament hi ha l'instint col.lectiu de supervivència dels pobles, territoris i nacionalitats quye configuren l'Estat espanyol que ja tenim prou feina a  casa nostra per a resoldre els nombrosos problemes econòmics i socials. 
La Cecilia Malmström i la Comissió Europea el que hauria de fer és denunciar amb energia i duresa els governs majoritariament corruptes dels països africans i assiàtics d'on procedeixen tots aquests immigrants que ens violenten des de les fronteres que ens són pròpies i hem de defensar sigui com sigui i pesi a qui li pesi. 
Aquest Unió Europa que està més que caducada ha de plegar, i tots els mebres de la Comissió i tots els eurodiputats se n'haurien d'anar tots cap a casa seva i tanca definitivament la barraca de la UE.
Tots plegats ja ha demostrat abastament que no ha resolt els problemes de la Europa dels pobles, sinó que simplement s'han limitat a castigar amb duresa i sense pietat a la societat europea peró sempre afavorint, això sí que ho han sapigut fer molt bé, als bancs, a les financeres i als capitalistes, als especuladors i als perversos evasors.
La Unió Europea, pel que fa a mi, ja se'n pot anar enorris avui mateix. No la trobaria a faltar.
Addenda.- El govern de Mariano Rajoy ha d'accelerar el procès de la devolució en calent dels immigrants il.legals que violenten les fronteres espanyoles. També caldrà que amb urgència es modifiquin els articles que siguin necessaris de la Llei d'estrangeria per a evitar les accions violentes i desafiants dels immigrants que des d'Àfrica pretenen entrar a la Peninsula, si cal, per la força.