Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/2/14

España és el paradís dels vividors de la politica que mai en tenen prou

La putrefacció de la politica espanyola ha arribat a un extrem tal que, qui encara tingui l'esma de creure en els politics, continuarà vivint a l'inòpia, enganyat i escanyat. Fa temps, molt de temps, que desgracidament tot sovint em pregunto per què haig d'anar a votar si voti a qui voti m'enganyen i em prenen el pèl amb un desvergonyiment que no té nom?
A tot en diuen socialisme i democràcia
Per què cal anar a votar si els únics que viuen a cos de rei són els politics estiguin en actiu o bé si ja s'han retirat?. Només dos exemples per a fer més entenedor el meu total desencís de la politica i especialment dels politics.
El diari El Mundo publica avui diumenge la relació de 43 politics que viuen de l'enxufisme a les empreses electriques, aquelles que en pocs anys ens han augmentat el preu de la llum que desenes de milers de families no poden pagar. Per la seva banda, El Pais, també en la seva edició d'avui, publica una informació titulada Galicia levanta las alfombras, demostrant-nos un cop més que això de la corrupció, de l'enxufisme i dels favors entre empresaris i politics no s'atura, ni volen aturar-ho.
Com podem esperar i confiar que els que estan emmerdats fins el coll siguin els qui lluitin contra la corrupció, l'enxufisme i els favoritismes?. Algú pot creure's tanta mentida descarada?. Algú encara té forces per creure en els partits politics i en els politics que ens han governat i ens governen en els darrers 32 anys?. Jo no, no tinc ni forces ni ganes per esforçar-me en recuperar la fe en tota aquesta gentusa.
D'ací a dos mesos i mig aproximadament, ens tornaran a convocar per a les eleccions d'aquell esperpèntic i patètic espectacle politic/econòmic que ens ofereixen diàriament tota la fauna ben alimentada que viuen d'aquella macro organització que en diuen Unió Europea.
Mentre ells es resolen el present i el futur per a no passar fam, els ciutadans fa cinc anys que ens estem estrenyent el cinturó i molts, ja n'hi poden estrényer-lo perquè es moririen demà mateix.
Mentre ells poden cobrar la jubilació per la seva tasca politica realitzada durant cinc, deu o quinze anys i desprès poden cobrar complementàriament d'un altre lloc, els jubilats que han cotitzat durant 40 o més anys s'han de conformar de viure de la pensió, i si algun jubilat es vol treure un sobre sou, li resten de la pensió. I a això en diuen, els politics, benestar social.
No m'espereu a les eleccions europees, no m'espereu. La UE no ha resolt cap problema social.
Addenda.- Al desembre de l'any 2012, el diari Publico ja informaba de tota aquesta faràndula politica fastigosa: Politics a la cúpula de les elèctriques. També us pot interessar una completa relació de politics i familiars enxufats als consells d'administració empresarials.