Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/3/14

11-M, deu anys desprès, obre la porta de la presó al moro Rafa Zouhier

El moro Rafa Zouhier sortirà de la presó cinc dies després de commemorar-se el desè aniversari del fatídic i tenebrós 11-M de l'any 2004. El moro Rafa Zouhier afirma que no és el nostre enemic i que mai ha volgut fer-nos mal. Quin rostre!.
Una curiosa forma d'estimar-nos va ser aquella venda maleïda de 200 quilos d'explosius als criminals islamistes que van cometre els tres atemptats als trens de Madrid causant vora 200 morts i vora 2000 ferits. Si el govern espanyol decideix expulsar del país a Rafa Zouhier, jo ho aplaudiré, perquè Zouhier té tant les mans tacades de sang innocent com les tenen els qui va col.locar i activar els explossius als trens. No hi veig cap diferència entre tots ells.
Diuen que en situacions com les de l'11-M o en situacions critiques similars, tard o d'hora s'imposa el "perdono però no oblido", i jo particularment afirmo que ni perdó i menys encara oblidar. 
Aquella masacre mai es podrà oblidar i mai es podrà perdonar als directament implicats, i sempre haurà de constar a les pàgines negres de la història contemporània que ens és més propera.
Aquells desgraciats i condemnables fets terroristes comesos per islamistes sense ànima ni esperit, i totalment mancats de sentiments, mai es podran arxivar de la memòria històrica i ni mai es podran perdonar. Menysprear i mai perdonar a aquesta gentusa és el minim que es mereixen d'una societat que vol i estima la pau, en contraposició dels qui volen imposar els seus criteris, les seves perverses conviccions morals, religioses contra tot un poble o nació.
 Aquesta Europa envellida que cada dia que passa va més a la deriva obrint les portes de les seves fronteres de bat a bat a resultes dels fatídics i desastrosos acords de Schengen, està condemnada a ser aniquilada des de dintre mateix del cor d'aquesta Europa que hem rebatejat com a Unió Europea.Una Unio Europea que, dit de passada, només està al servei del capital i de la macroeconomia, i no és desgraciadament la Unió Europa social, la dels pobles.
L'islam criminal
I des de Catalunya, els catalans no podem oblidar que estem assetjats per l'slamisme radical i satànic gihadista segons totes les informacions que han anat sortint en aquest sentit en els darrers anys.
¿O és que els catalans ja hem oblidat que no fa pas gaire els cossos de seguretat de Catalunya i de l'Estat espanyol van avortar la preparació d'un gravissim atemptat criminal islàmic al metro de Barcelona?. Catalunya és un niu de potencials criminals islamistes, no ho oblidem mai els catalans o estem perduts. 
Aquesta gentusa viu entre nosaltres com autèntic llops rabiosos que van coberts amb la bruta capa de la senzillesa i tolerància els molt hipòcrites.