Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/3/14

Marine Le Pen i el Front Nacional francès ha guanyat a Perpinyà


A la França del president socialista Hollande el centre dreta i el Front Nacional de Marine Le Pen s'han emportat la gran llesca electoral de les eleccions municipals que es van fer el passat diumenge, protagonitzant el que en diuen la primera volta. 
Una de les sorpreses, ailàs, que han donat els electors de la capital del Rosselló, em refereixo a Perpinyà, és que han donat un suport massiu a Marine Le Pen, presidenta del Front Nacional. 
La segona volta serà la decisiva. Cal esperar i observar detingudament fins a quin punt la jugada dels socialistes de Perpinyà té l'efecte que ells desitjen per a barrar el pas al FN.
Però per què a França i en d'altres països de l'anomenada Unió Europea els ciutadans s'han desencantat dels politics i desvien les seves preferències cap a forces politiques com el Front Nacional francès?. Les errònies i destructives politiques de la UE pel que fa a la immigració, a la lliure circulació de persones i a l'economia han sigut el detonant del gir social. Què esperaven els politics mediocres que tenen els destins d'Europa i dels europeus a les seves mans?.
No pot ser que a Espanya, per exemple, ens vingui la comissària de torn, en aquest cas la sueca Cecilia Malmström, a dir-nos que ha de fer el govern central a Ceuta i Melilla per a aturar la barbarie i brutalitat dels immigrants negres quan intenten saltar les tanques frontereres. Espanya no pot, en conjunt, acollir més immigració, perquè resulta que Espanya té l'index de pobresa infantil més elevada de la UE desprès de Romania. Com per anar obrint les portes de les fronteres del sud.
Quan a Catalunya hi ha 166.000 persones que reben aliments de la Creu Roja en dos mesos, i a Espanya hi han un milió i mig de families que pateixen exclussió social severa, està clar que el país no està per alegries, i el govern ha d'impedir, pels mitjans que siguin necessàris i contundents si cal, que els immigrants de l'Àfrica negra, d'âssia i dels països del nord d'Àfrica riberencs del Mediterrani, que ens invadeixin per la cara.
Les barreres de les fronteres s'haurien d'electrificar a l'alçada dels 4 m.
No, no estem en condicions per a rebre aquesta massiva i inacabable fila d'immigrants que, pel que es veu, ja han ensumat de lluny que aqui tenen garantitzada la vida encara que no fotin brot aprofitant-se dels serveis i ajudes socials.
I ara, ja era hora, desprès de Bèlgica ens surt l'Angela Merkel dient que expulsarà els immigrants que no tinguin feina i visquin a costelles dels diner públic per la via de les ajudes socials.
Això s'ha d'acabar, i a Espanya, el govern espanyol, haurà de prendre mesures iguals o potser més severes el més aviat possible.
Als més de 30.000 immigrants africans que esperen saltar les tanques de Ceuta i Melilla i entrar en territori espanyol, se'ls ha de fer saber que a Espanya ja tenim prou i massa persones i families afectades per la pobresa i la misèria. Si cal, doncs, s'haurien d'electrificar les tanques de les fronteres de Melilla i de Ceuta, a l'alçada dels 4 metres, per a impedir els assalts desafiants, agressius i salvatges dels immigrants.