Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/3/14

Joventuts Musicals de Tarragona: Cicle de concerts Primavera-2014

Quartet Gerhard
El proper dia 25 d'abril, al Teatre Metropol de Tarragona, es farà el primer concert del XXIX Cicle de Primavera Curs 2013-2014 organitzat per les Joventuts Musicals de Tarragona amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i altres organismes oficials.
El pianista Carles Marigó serà qui encetarà aquest cicle de concerts amb el programa "Ibèrics" que inclourà obres de Mudarra, Mompou, Falla, Cabezón, Cabanilles, Solñer, Albéniz i Granados. El concert començarà a les 8 del vespre.
El dimecres dia 30 d'abril, concert a càrrec de l'Orquestra de Cambra Germinans que, sota la direcció d'Alex Sansó, interpretaran obres de Beethoven i Moart, amb Juan José Pardo al clarinet. El concert es farà al Teatre Metropol a partir de les 9 del vespre.
El tercer concert del cicle es farà el dissabte dia 3 de maig, a 2/4 de 7 de la tarda, al Teatre Metropol, el qual correrà a càrrec de l'Escola de Música l'Echo Musical de Montfavet d'Avignon amb l'orquestra Bell'Arco i el Cor Aria Volubilis.
El dimarts dia 6 de maig, també al Teatre Metropol, i a les 8 del vespre, concert amb Ensemble Meridien Intimitat Barroca amb música dels segles XVII i XVIII, amb Laia Frigolé, soprano; Josep M. Martí, clave; i Maria Elvira Bolós, violí.
El dimarts dia 20 de maig, a les 8 del vespre i al Teatre Metropol, concert amb Daniel Blanch, al piano, i amb Kalina Macuta, al violí, els quals interpretaran obres de Schubert, Manés i Cesar Franck.
Daniel Blanc i Kalina Macuta
Per al dimarts dia 27 de maig, al Teatre Metropol, concert amb Zinger Septet-Tribut a Piazzolla Tango-Ecos del Cur, amb Enrique Palomares al violí; Javien Sapiña, contrabaix; Mariano García, cello; Ruben Parejo, guitarra; Robert Turlo, oboè, i José Franch Ballester, clarinet. El concert es farà a les 8 del vespre.
I passem al dimart dia 3 de juny amb el Quartet Gerhard El món d'ahir amb Judit Bardolet, violí; Miquel Jordà, viola; Lluís Castán, violí, i Jesús Miralles, violancel, que interpretaran obres de Jánacek, Gerhard i Xostakòvitx.
I per al dimarts dia 10 de juny, Barcelona Alla Moda (Barcelona, Cort Reial 1705-1714), espectacle de dansa, música i teatre pel tricentenari de 1714. Vespres d'Anardí, amb Dani Espasa a la direcció. L'espectacle es farà al Teatre Metropol a partir de les 8 del vespre.