Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/3/14

Les eleccions europees del 2014 només es mereixen el boicot total

Per a això servirà el nostre vot, per a res
Anar a les urnes entre els dies 22 al 25 del proper mes de maig per a emetre el vot, i consagrar així el despotisme de la Troika capitanejada i dirigida per l'Angela Merkel amb l'empar del sempitern Bundesbank, no mola que dirien el friquis, i a mi em rellisquen aquestes eleccions, per inútils, des de fa anys.
Els ciutadans que amb bona fe i fins i tot, potser, il.lusionats aniran a votar pensant que amb el seu vot canviaran les estratègies de la futura Comissió Europea, del Parlament Europeu i demés organismes rovellats que configuren la monstruosa maquinària politicoadministrativa de la Unió Europea, aviat quedaran desencantats.
Aquesta Unió Europea ja no ens és vàlida, no ens serveix per a res, si no és per a enriquir més als rics i empobrir més a les classes mitja i treballadora d''aquesta vella, raquitica, fastigueijada i cansada Europa.
Jo per descomptat que no aniré a votar com ja he deixat de fer en les darreres quatre convocatòries. Aquesta serà la cinquena convocatòria que no aniré a votar. No he necessitat arribar al dia d'avui per a desencantar-me d'aquesta Unió Europea. Fa anys que aquesta UE fa pudor.
Fa anys que m'he sentit enganyat i estafat per aquest monstre politic. Del meu vot no en treurà cap profit ni un sol partit politic ni cap politic en concret. Ni els partits ni els politics no es mereixen el meu vot, perquè el meu vot com el de qualsevol ciutadà és massa valuós com per acabar tirant-lo a una cort de porcs.
De fer teatre i propaganda barata ja en saben i molt
Els bona fe aniran a votar, i tenen tot el seu dret de fer-ho, convençuts que amb els seus vots sortiran elegits els centenars i centenars de eurodiputats, i d'entre ells sortiran elegits els màxims responsables de la Comissió Europea. No ens enganyem, no deixem que els interessos dels partits politics i de la secta politica ens enlluernin amb les seves falses i hipòcrites promeses.
Qui continuarà governant i dirigint el present i el futur d'aquesta, insisteixo, vella i cansada Europa serà la Troika amb la Angela Merkel com a directora del tercet i amb el Bundesbank com a teló de fons de l'escenificació. Aquesta és i serà la realitat avui i fins d'ací a uns altres cinc o sis anys..., si és que abans tots plegat no fot un pet com una gla. I aqui pau, i allà glòria.
Per a canviar realment el futur d'Europa es fa necessari un boicot total a les eleccions properes. Només la veu del silenci i el menyspreu dels europeus podria, dic podria en condicional, capgirar aquesta UE.
Addenda.- El BCE.