Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/3/14

Rafa Zouhier, el moro dels explosius de l'11-M és expulsat d'Espanya

Rafa Zouhier (a la dreta de la foto)
Rafa Zouhier, el moro d'origen marroquí que va gestionar la venda dels explosius que van assessinar a vora 200 persones i en va ferir vora 2000, ha sigut expulsat del territori espanyol tot just posar els dos peus fora de la presó on ha estat ingresat 10 anys per la seva participació en els actes terroristes islàmics del 11-M de l'any 2004.
El passat dia 11 ja vaig penjar un post on expressava el meu desig de que aquest moro fos expulsat un cop hagués sortit de la presó.
El govern espanyol ha fet just el que la gran majoria de ciutadans de l'Estat espanyol estavem esperant que fes: expulsar a aquest terrorista malgrat que ja hagi complert els anys de presó als que fou condemnat per la justicia. Deu anys de presó per la seva acció van ser molts pocs anys de reclusió, si es té en compte el resultat en víctimes mortals, en ferits, en danys materials, morals i psicològics derivats d'aquella criminal acció.
El govern espanyol també ha de prendre decisions clares i tant immediates com li sigui possible per anar expulsant sense presses però sense pauses als milers d'immigrants il.legals que estan retinguts als centres d'estrangeria. El que resulta del tot inadmissible és que africans, moros i demés gent d'origen també assiàtic violin i violentin les fronteres espanyoles quasi bé impunement.
El dret internacional és clar al defensar que tots els governs de qualsevol país está facultat per a defensar les seves fronteres i evitar que aquestes siguin violentades i amenaçades per gent hostil.
La Guàrdia Civil i tots els cossos i forces de seguretat de qualsevol país té el dret i també la obligació de vetllar per la seguretat i impunitat de les fronteres. Aquesta és una de les missions que les policies d'arreu del món tenen encomanades pels respectius governs i per les respectives societats civils.
El que no pot ser és que els negres africans entrin violentament a Espanya tot agredint sovint als membres de la Guàrdia Civil que té, insisteixo, la obligació d'evitar aquestes accions condemnables per més que canti el gall de Suècia.
Al final resultarà que els que entren violentament i il.legalment al país tenen tants o més drets que els ciutadans de plè dret sigui a Espanya o a qualsevol altre país de la UE.
Seria aberrant permetre-ho i tolerar-ho per insultant.