Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/4/14

La Constitució espanyola consagra els drets a l'habitatge i al treball

La Constitució espanyola amb el tenebrós aligot franquista
Els politics foten autèntic fàstic quan tot sovint es refereixen a la Constitució espanyola per qualsevol motiu i sempre que en tenen ocasió. Hipòcrites!.
Quina Constitució defensen els Rajoy, els Rubalcaba, els de la Rosa Diez, etc, quina?. Tota aquesta colla de politics mediocres se'n recorden dels articles 47 i 35 de la Constitució espanyola sorgida del pacte politic del 1978?. 
 Saben tota aquests vividors de la politica que l'article 47 consagra el dret a l'habitatge que té tot ciutadà espanyol?. Cal recordar-los, també, a tota aquesta rècua de fauna ibèrica que pastura en els camps de la politica que l'article 35 consagra el dret a un treball que té qualsevol ciutadà espanyol?.
I quin politic ha sortit a la tribuna per a denunciar aquests escandalosos incompliments que han abocat i continuen abocant a desenes de milers de ciutadans a quedar-se sense llar i que tampoc tenen cap possibilitat de treballar?. Politics poquesvergonyes i insensibles podrits per la vostra mediocritat i incapacitat per a fer front al drama familiar i social que us envolta per arreu.
Una Constitució que els primers en no complir-la són els qui l'haurien d'acatar i complir escrupulosament, és una Constitució de paper mullat que no serviex per a res. És una Constitució per a un país de merda, perquè aquest país està governat per tota una colla de politics que els ciutadans no ens mereixem per la seva mediocritat mai vista des de la restauració de la democràcia ja fa 35 anys.
Mariano Rajoy és patètic, i el seu govern esperpèntic
Mariano Rajoy que tant li agrada d'invocar la Constitució per a qualsevol cosa, quan afirma que tots ens hem de subjectar a la llei, hauria de pensar que ell, com a president del govern espanyol, està incomplint la llei i diàriament es passa per l'entrecuix el text de la Constitució.
Com es pot atrevir a afirmar repetidament que Espanya és un exemple de com s'ha de sortir de la crisi amb vora 6 milions d'aturats; amb més de 2 milions d'infants que viuen sota el llindar de la pobresa i que estan infra alimentats?.
Com s'atreveix a dir aquestes hipocresies quan sap que cada dia alguna familia es queda al carrer, sense casa, i que cada dia creix el nombre d'espanyols que acudeixen als menjadors socials per alimentar-se?.
Com s'atreveix a dir totes aquestes barbaritats insultants quan durant els seus poc més de dos anys de govern del PP presidit per ell, la societat s'ha empobrit escandalosament mentre que els rics han amassat grans fortunes?.
Foteu fàstic i repugnància.