Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/5/14

1 de maig del 2014 - La Primavera del sindicalisme més corrupte

Aquesta és una terra on tenim la cruel percepció que l'honradesa sembla que sigui una rara avis.  Aquesta és la terra de la corrupció politica i  també sindical. Un reguerot de merda corrupta mai vista en els darrers tres segles de la nostra dramàtica història.  
Avui, dia 1 de maig del 2014, els hipòcrites sindicalistes han tornat a sortir pels carrers de les ciutats de l'Estat espanyol reclamant justicia i denunciant la precarietat laboral. 
Moltes d'aquestes veus que han cridat i escridassat als governs, sigui l'espanyol, el català o el de qualsevol altre territori o nacionalitat d'aquesta vella i turmentada pell de toro, haurien d'haver callat i no sortir ni de casa seva.
La porqueria de la corrupció al si dels sindicats de l'UGT i de les CCOO els ha esquitxat de tal manera, que sembla mentida que aquesta gentusa encara es consideri legitimada per sortir al carrer i encapçalar manifestacions de treballadors reclamant drets socials, laborals i educatius. 
La Corrupció sindical és tan evident i escandalosa que milers de treballadors han fugit, han abandonat les seves afiliacions a les CCOO i a la UGT. I la fugida no fa quatre dies que va començar, no. Ja ve de l'any passat. És un degoteix constant, perquè posant-nos les mans al pit, algú encara pensa que els sindicalistes actuals, els històrics, defensen realment els interesos dels treballadors?. No siguem ganapies ni siguem estúpids. Plantem-los cara i posem-los en evidència dia sí i dia també. No es mereixen el més minim respecte de la classe treballadora, ben al contrari. El que es mereixen és el rebuig i el menyspreu més absolut.
Aquest primer de maig del 2014 s'ha caracteritzat per la corrupció sindical i per les mentides i manipulacions perverses que ha fet el govern ultra conservador de Mariano Rajoy pel que fa a les dades de l'atur i dels contractes laborals manipulant fastigosament l'EPA.
I per si amb tota aquesta porqueria sindicalista i politica els ciutadans no en tingessim prou, cada dos per tres també s'organitzen manifestacions falsament anomenades pels mitjans de comunicació com manifestacions anticapitalistes, quan la realitat és que aquestes manifestacions són protagonitzades per cafres i salvatges desarrelats que igual destrocen bens públics, que paguem entre tots, o destrocen i/o cremen vehicles de particulars.
Tota aquesta fauna humana és capaç de pensar alguna vegada, si és que realkment tenen capacitat per a pensar, que els vehicles que destrocen són de ciutadans que, segurament, per a ells el cotxe és una eïna de treball?.