Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/5/14

Al Jazeera denuncia amb duresa al govern del PP de Mariano Rajoy

La cadena qatarí Al Jazeera ha carregat amb duresa contra el govern espanyol presidit per Mariano Rajoy, recordant el passat franquista de la classe politica governant del PP i preguntant-se si encara s'atorgara la medalla d'or de qui sap de què al dictador.
Les actuacions declaradament hostils del Partido Popular, per exemple, respecte a la llengua i la cultura catalana tant a Catalunya com al País Valencià i a les Ïlles Balears, i no cal dir contra l'Estatut de Catalunya que l'han deixat com un paper mullat, són un clar indicador del feixisme totalitari d'aquest partit.
Un partit, el PP, que no actua contra grups i grupets netament feixistes i neonazis, no fa altra cosa que confirmar el talante franquista d'aquest govern descaradament de dretes.
Un govern, un partit com el PP que no ha obert ni la boca denunciant als seus pròpis politics de Toledo que es van alçar en bloc i van abandonar el saló d'actes quan, en un acte públic, els pares que tenen fills afectats de càncer van prendre la paraula per a demanar ajudes i suport, ja ha demostrat de quin peu calça.
Un govern, un partit, que calla davant d'agressions de grups feixistes, antisemites i sectaris com Rumbo a Gaza (Rumbo a la mierda) o BDS Catalunya, etc, que van ocupar violentament la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Cataalunya, també es pot qualificar de sectari. On està la cridanera Alicia Sanchez Camacho que no ha dit res de res al respecte?.
Actes vandàlics com els que es van produir a Madrid el passat dia 11 de Setembre, la tala d'una gran branca del Pi de les Tres Branques, els silencis còmplices de tots els politics del PP quan es cremen senyeres, etc, confirmen que el govern de Rajoy és del tot insensible als sentiments del poble català.
El feixisme de talante franquista mai ha mort, mai, i des de fa un temps ha reviscolat amb virulència i agressivitat. S'ha tret la careta amb la derogació de la llei universal que no permet investigar i jutjar crims de lesa humanitat però permet alliberar perillosos traficants de droga, d'armes o del que sigui si són detinguts en aigües internacionals.
Quina reforma de les lleis és aquesta ministre Gallardón?.
Aquest és un país que desgraciadament encara se sent orgullós del seu passat totalitasri i feixista, d'un país aliat del règim criminal nazi alemany, i que va aplaudir les dictadures sagnants i assessines de l'Argentina i de Xile. Realment, com deien durant el franquisme España es diferente.