Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/5/14

El Mundial de Futbol del Brasil: la porta de la fam oberta de bat a bat

La majoria de brasilers no volen el Mundial de Futbol
El Mundial de Fútbol 2014 que es farà a la ciutat brasilera de Sao Paulo ja té  la icona (veure la imatge del post) que immortalitzarà per a la posteritat i per a la vergonya dels politics brasilers el drama de la fam i del desenvolupament d'amples capes socials d'aquest enorme país sudamericà.
Tots coneixem per poc que s'estigui informat, de les revoltes socials, de les vagues generalitzades en diferents sectors públics i productius del país, per a protestar contra el malbaratament de milers de milions d'euros per a celebració d'aquest magne aconteixement futbolístic que només en treuen profit i beneficis uns quants.
Les protestes socials contra la FIFA són constants
Les enormes i modernes construccions que s'han fet per al mundial de fútbol topen frontalment amb les fabeles que apleguen milers i milers de brasilers que dia a dia s'han d'escarrassar buscant com qui diu un tros de pa per menjar un dia més. Demà Déu dirà, deune pensar.
El proper dijous dia 12 de juny es donarà el tret de sortida d'aquesta competició futbolistica internacional, mentre centenars de milers de brasilers pregaran per a que la seva pròpia sel.lecció perdi com ja s'ha anunciat pels mitjans de comunicació.
I això, tot això, en un país on els governants, des de fa força anys, són d'esquerres, o això ens fan creure a tots, tant als pròpis brasilers com a la resta de la humanitat. Malgrat tot, els intents dels politics per amagar les seves veritables intencions i les seves ideologies i accions contradictories controlades cada cop més pels mercats i el gran capital, ja no enganyen ni de lluny a tanta gent.
Aquest serà un Mundial de Futbol 2014 tacat per la fam i la misèria de milions de brasilers.