Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/5/14

El sisme electoral europeu ja va ser anunciat per l'huracà Amanda

L'Huracà Amanda ahir va assolir la categoria 4
Els espectaculars i sorprenents resultats de les eleccions europees del passat diumenge dia 25 de maig, que alguns ja han qualificat de sisme electoral i politic d'aquesta caducada Europa, ja va ser pronosticat per la tempesta tropical Amanda que es va formar el passat divendres davant de la costa mexicana del Pacific i que ahir, dilluns, es va convertir en huracà assolint la categoria 4 d'una escala de 5.
És la primera tempesta tropical sorgida fora de la temporada d'huracans que, oficialment, comença cada any el dia 1 de juny.
La tempesta, doncs, es va avançar en el temps capgirant les previsions meteorològiques i climàtiques dels americans, tal i com va passar des del punt de vista electoral el dia 25 de maig, fa dos dies justets. Ningú s'esperava l'huracà fora de temps, com tampoc ningú s'ensumava que la clatellada electoral fos tan sonada amb l'auge de l'euroescepticisme i de l'extrema dreta.
La veritat és que la casta, o la secta, politica espanyola en concret no sap perdre i reconèixer els seus fracassos. Aquesta contesa electoral la va guanyar de carrer l'abstenció que va superar el 54%, i els grans partits politics van perdre. Entre el PSOE i el PP es van quedar pel camí més de 5,6 milions de vots, i el PP d'aquests vots va ser qui en va perdre més. O sigui que Mariano Rajoy, la Cospedal, la Santamaria i demés membres de la secta politica espanyola vinculada al PP que no vagin aixecant massa la veu triomfadora.
España globalment ha dit prou al bipartidisme, des del nord fins al sud, des de l'est passant per l'oest. En aquest sentit, una enquesta de La Vanguardia que pregunta sobre si creus que la clatellada al bipartidisme anirà a més a les properes eleccions del 2015, la gran majoria que ha respost l'enquesta fins el moment diuen que sí.
Pablo Iglesias, l'artífex de Podemos
I parlant de la clatellada ben merescuda que la societat ha donat al podrit bipartidisme espanyol, no puc deixar de referir-me a la gran revelació sociopolitica de Podemos liderat per Pablo Iglesias. Més de 1,2 milions de vots i cinc diputats al Parlament Europeu no és, como dirien els castellans, moco de pavo. I no parlem ja de la debacle dels escolanets catalans del bipartidisme, perquè els del PSC s'han quedat, només amb el 50% dels vots que van obtenir a les darreres eleccions, i els del PP per poc desapareixen del mapa politic català.
I per a més insult i escarni de la secta politica europea envers l'electorat europeu en conjunt clica aquest enllaç i veuràs com es reparteixen els milions d'euros per a alimentar les seves super estructures de poder amb els diners de tots els europeus. Vergonyós. I per acabar vull dir que, com ja he esmentat en anteriors posts, el dia 25-M no vaig anar a votar per no ajudar amb el meu vot a alimentar a la corrupta secta politica d'aquí i d'allà i de més enllà.
Una Europa oberta al món, com diuen alguns politics mediocres, que desgraciadament n'hi han moltissims, no vol dir ni implica que s'hagin d'obrir les fronteres per a tothom. Schengen s'ha d'eliminar i deixar sense efecte el més aviat possible.
Addenda.- A Itàlia eliminaran el Senat. També ho pensen fer a España, en aquesta España de pandereta?. De què serveix aquesta institució, a banda d'alimentar vora 300 senadors totalment inútils i prescindibles per al correcte funcionament politic i institucional de l'Estat?.
* Els 10 partits d'ultradreta i neonazis que estaran presents al Parlament Europeu.