Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/5/14

Eleccions del 25 de maig 2014, un atemptat a la inteligència humana

La Unió Europea no ha sigut capaç d'aturar tanta merda politica
Han passat vuit dies de campanya electoral per a les eleccions europees del diumenge 25 de maig, i encara no he escoltat a cap politic/a parlant de propostes concretes per a canviar les estructures i les politiques de la Unió Europea, unes estructures i politiques socials i econòmiques que s'ha demostrat que no han funcionat i que han anat en contra del conjunt de la societat europea.
Encara no he arribat a escoltar la veu d'algun candidat anunciant que demanaran l'anulació o derogació de la nefasta normativa Schengen i de retornar als Estats membres el control de les respectives fronteres i del control rigorós de la violenta i  agressiva immigració il.legal i/o irregular. Per més que prediquin algunes ONG's irresponsables i curtes de mira, ni a Catalunya, ni a Espanya ni a Europa hi cabem tots, això està més que clar. Ni cal discutir-ho.
Seria un insult i rirar una escopinada a la cara als milers de catalans i espanyols que han tingut d'anar-se'n a buscar les garrofes a altres països de la UE i de fora de la UE, i per una altra banda aqui obrissim les portes de les fronteres a moros i negres subsaharians o a immigrants il.legals procedents d'altres indrets d'Àfrica o d'Àssia. No sé qui ho va dir per primer cop, però hi estic totalment d'acord: primer els d'aqui.
Cap país del món permet que es violentin les seves fronteres
Els politics candidats es limiten a llançar simples i patètics eslogans sense cap mena de sentit i el que és meu greu, sense comprometre's a res, ja que no diuen ni piu del que faran o deixaran de fer des del monstruós Parlament Europeu per a refer de dalt a baix aquesta patètica i esperpèntica Unió Europea. 
Des del patetisme politic i  maxista de l'ex ministre pepero Arias Cañete, passant pel "muevete" de la candidata socialista Elena Valenciano, o per la rehabilitació amb premi inclós que el ministre Garcia Margallo ha fet d'aquell més que patètic personatge afi al PP de la Marca España que va dir que los catalanes se vayan a la mierda, o les intervencions a la desesperada del Mariano Rajoy demanant el vot per al seu partit, aquesta campanya electoral més que fotre riure fa plorar i fa agafar ganes d'apretar a córrer sense parar per allunyar-te tant com ens sigui possible de tota aquesta mediocritat politica que insulta a la inteligència humana.
El dia 25 de maig l'abstenció hauria de ser massiva
I a Catalunya el patetisme politic també està ben servit. A banda de remenar fins al cansament la UE per tots els costats i de parlar de sobiranisme i del dret a decidir, algú ha escoltat a algun politic català fer propostes per a una Unió Europea social i dels pobles i no de continuar mantenint una UE de privilegis dels politics, dels bancs, dels especuladors, dels mercats i de les financeres?.  No, ningú tampoc ha fet propostes clares i compromeses de cara els propers cinc anys de legislatura.
I entre tot aquesta porqueria politica que ens empastifa per arreu, cal recordar que el govern de Mariano Rajoy, el passat mes de març va assignar una partida de 52.700.000 euros que es repartiran els partits si és que ja no se'ls han embutxacat. La merda, en aquest pais, brolla per arreu sense aturador. I mentre ells, els politics, es reparteixen els milions d'euros, els ciutadans ens repartim la misèria.
Potser pèr tot això, aquesta és una campanya electoral folla, buida, estúpida i inútil. Per tot això, com ja he manifestat en anteriors ocasions, continuo mantenint la meva decisió d'abstenir-me de votar el proper diumenge dia 25 de maig. És una llàstima, peró, que el partit de Marine le Pen o d'altres partits afins europeus no es puguin votar des d'Espanya.
Addenda.- La corrupció a España. Deu motius per dir que España és una puta merda. Per últim, un seguit de noticies relacionades amb les Eleccions Europees 2014.