Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/5/14

Eleccions Europees 25 de maig del 2014 i la gran mentida dels politics

Avui és, diuen, el Dia d'Europa, quin sarcasme!. Sigui com sigui ja ha arrencat la campanya electoral per a les eleccions europees, i amb aquesta arrencada s'ha posat en marxa tota la maquiavèlica maquinària de la secta politica per a tornar a enganyar a la societat amb les acostumades mentides i manipulacions, que d'això els politics en saben molt, massa.
Rebuig total a les politiques de la Troika que oprimeixen als ciutadans
El proper dia 25 de maig m'imagino que un indeterminat nombre de ciutadans s'atreviran, encara, a anar a les urnes per a dipositar el seu voluntariós vot, pensant-se que aconseguiran girar el timó i fer que aquesta vella i podrida UE capgiri el rumb que ha seguit durant anys. 
La bona fe i el voluntarisme dels qui vagin a votar són admirables, tot i que a mi no em motiva perquè no hi crec en aquesta Unió Europea governada amb mà de ferro i despòticament per l'anguniosa i fastigosa Troika encapçalada per la capitana general germànica, em refereixo a l'Angela Merkel com és òbvi.
Durant el catorze dies que encara ens queden per aguantar la putrefacta retòrica dels politics que intentaran totes per totes fent-nos combregar amb pa de fa una setmana, ens incitaran a votar per a elegir un Parlament de 751 parlamentaris europeus que, de fet, de ben poca cosa serveixen per a que la pesant maquinària d'aquesta agrupació multinacional i pluriligüística que en diuen Unió Europea funcioni. La maquinària politica i econòmica d'aquesta UE la fan funcionar des del darrere de les bambolines la Merkel i la Troika amb l'incondicional suport del ministre d'economia del que ja en podriem dir el IV Reich si més no financer.
A què aniran a votar els bona fe per una banda, i els que són fàcilment vulnerables a qualsevol manipulació politica?. Jo, per cert, no aniré a votar. No donaré el meu vot amb tanta facilitat per a que desprès el manipulin en benefici d'un determinat partit o ideologia. 
Quan realment se'ns proposi una Unió Europea social, abocada a resoldre eficaçment i realment els problemes socials, laborals, econòmics i culturals de la societat europea en el seu conjunt, aleshores de ben segur que tornaré a les urnes; però la UE que se'ns proposa ara i per als propers cincs anys, és dir, más de lo mismo o peor, ni parlar-ne. Sóc euroescèptic?, naturalment, faltaria més!. No ho era, ben al contrari, però les politiques aplicades per la UE en els darrers 10 anys especialment, m'han abocat al rebuig d'aquesta inacceptable Unió Europea. I no sóc sol, no. La devallada de participació a les eleccions europees no té aturador.
I és que, els ciutadans podem donar suport a politics com el Mariano Rajoy i el seu partit que porten més de dos anys mentint a la societat espanyola, empobrint-la i restant-li drets socials, escolars, judicials, d'habitatge, universitaris i sanitaris?.
Podem creure'ns al govern de Catalunya que malgrat tenir coneixement de la precaritat alimenticia de desenes de milers d'infants es nega a aportar ajudes econòmiques a l'Aliança Humanitària engegada per la Creu Roja de Catalunya per a finançar 100.000 ajudes per a l'alimentació infantil?. El diari Ara en la seva edició en paper d'abans d'ahir, dimecres dia 7, ho denunciava. I pel que fa al PSOE, tant el català com l'espanyol, amb un Rubalcaba que està més gastat que les frontisses de les portes dels camarots del Titànic, i amb un Pere Navarro que ja no pot estar més desacreditat, ja no cal dir res més.
Per dignitat personal i col.lectiva, com podem anar a votar el dia 25 de maig, si els qui han tingut a les seves mans la capacitat de governar la UE durant els 8 a 10 anys darrers només s'han preocupat de salvar els bancs i a les financeres amb diner públic, mentre es retallaven bestialment els sous, les pagues extres dels treballadors, l'atur es disparaba bestialment i el poder adquisitiu del poble s'ha vist reduït als minims?.
Votar el dias 25..., a qui i per què si només han sapigut retallar en sanitat, en educació i universitats i en investigació, destruir la classe mitja i enfondrar als treballadors?.
Addenda.- Euroescepticisme.