Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/5/14

La trista campanya electoral del 25-M ha marginat la Unió Europea

Patètica, absurda i insultant a la inteligència humana, així defineixo la mediocre campanya electoral per a les eleccions europes, que han fet els no menys mediocres politics i els esperpèntics partits que els hi donen suport.
Gràcies a la Troika i als interessos de l'Angela Merkel molts mengen merda
Ni una paraula, ni una promesa, ni un compromís de cap candidat, de cap, per a canviar el rumb de l'actual desgastada i rovellada Unió Europea. Això sí, els politics s'han aplicat i molt en atacs personals entre uns i altres. El masclisme del candidat pepero ha sigut el protagonista de la campanya i en segon lloc els retrets del PP contra el PSOE i del PSOE contra el PP pel que fa a la llarga crisi que hem patit i continuen patim especialment els ciutadans, perquè ells, els politics, ni han tastat els efectes d'aquesta crisi.
Si els qui diuen que ens hauran de representar en un Parlament Europeu que cada cop pinta menys en el panorama de la macro politica europea, que ni s'han molestat en dir alguna cosa durant la campanya pel que fa al futur d'aquesta més que patètica UE, a què aniran els ciutadans a les urnes el proper diumenge dia 25?. Jo m'abstindré plenament conscient que votar el dia 25 seria insultar-me a mi mateix, perquè cap politic ni cap formació o partit politic em mereixen cap confiança, ni els d'aqui ni els d'allà.
No s'han mullat, en una paraula, no s'han mullat prometent com fan en altre ocasions actuacions per a fer una Unió Europea més social, més propera als electors, una Unió Europea molt més humana, ja que des de fa anys aquesta UE està en mans de tecnòcrates i dels interessos dels capitals i dels mercats.
No val pas la pena anar al col.legi electoral per votar, no val la pena. Jo he anat tirant a la brossa totes les propagandes electorals que com sempre em trobo, ens trobem, a les busties de casa cada cop que hi han eleccions del color i pel motiu que sigui.
Ara ja només resta esperar la nit del proper diumenge i veure els resultats especialment el percentatge de l'abstenció.
No és prou patètic observar com s'esbatussen els de CiU i els d'ERC per esgarrapar-se un a l'altre un grapadet de vots?. No és prou esperpèntic veure al primer ministre francès en un miting del PSOE-PSC quan al seu país els nous trens no poden avccedir a les estacions?. No és prou repugnant veure com el candidat pepero, em refereixo al Cañete, ha necessitat 6 dies per rectificar el seu masclisme declarat?. No és prou trist, encara, el conjunt del panorama politic d'aquest país, d'aquesta nació, d'aquest Estat anomenat espanyol?. A algú encara li queden ganes i força moral per anar a votar el proper diumenge?.