Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/5/14

Pedro Ruiz Calvente, el capellà de Canena, és un vergonyós masclista

Pedro Ruiz Calvente, el capellà de Canena (Jaén)
Pedro Ruiz Calvente, el capellà del poble andalús de Canena, quina pena que aquella gent hagi de suportar tanta insolència, prepotència i salvatgisme d'un sacerdot que justifica des del mateix altar que els homes peguessin a les seves dones perquè, segons ell, abans les dones rebien bufetades i cops dels seus marit, però ara les maten.
Quina fastigosa vergonya aliena que fa sentir aquesta gent eclessiàtica dient aquestes barbaritats aprofitant-se de la seva impunitat sacerdotal i de la seva situació de privilegi que desgraciadament encara massa gent els hi atorga.
Mentre el papa romà Francesc ha reconegut que la dona ha de tenir més protagonisme al si de la seva església, de tant en tant surten escandalosos casos de sacerdots i bisbes que surten de mare, tot pensant-se que la sotana els hi permet dir-ho tot i justificar-ho tot.
Pobre eglésia catòlica que ja fa massa segles que està podrida i corrompuda des del mateix Vaticà on la pederastia i l'homosexualitat està a l'ordre del dia, segons que va reconeixer publicament el mateix papa emèrit Benedictus XVI.
Potser que els capellanets àvids de protagonisme comencin a denunciar publicament i des dels púlpìts de les seves parròquies, les desenes de milers d'abusos sexuals i de poder que ha comès la seva església i molts dels seus correeligionaris, enlloc de dedicar-se a donar lliçons als altres. Aneu bé per donar lliçons.
No aneu per la la vida intentant donar lliçons a ningú, perquè no teniu cap autoritat per fer-ho. La vostra església ja fa segles que ha perdut l'autoritat; només conserva el poder, però un poder sense autoritat, i en aquest cas, moral i ètic, no és res. Només us queda el poder material i les riqueses que posseiu, molt anticristià per cert, perquè feu tot el contrari del que va dir Jesus que va convidar als seus apòstols a abandonar-ho tot i donar els seus bens per a seguir-lo. Sigui com sigui, aquest capellanet andalús el millor que podria fer és plegar i anarse'n al desert a fer penitència desprès de dir tantes imbecilitats juntes i amb tant poc temps.