Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/5/14

Podemos ha cabrejat a la secta politica i a la caverna mediàtica

Patètics i esperpèntics, així qualifico sense cap mena de rubor als de la secta politica (alguns en diuen casta) que han vist seriosament trasbalsades les seves espectatives electorals del passat diumenge dia 25-M.
El patetisme dels qui han estat xumant de la mamella durant anys i panys, el passat diumenge van veure que la mamella se'ls està quedant eixuta.
Entre PP i PSOE van perdre més de 5,7 milions de vots, i els de la Rosa Diez que aspiraven a més diputats, comparen Podemos amb el feixisme d'esquerres i fins i tot alguns els comparen amb Hitler. La ràbia pels 5 diputats que Podemos va aconseguir amb els 1.245.948 de vots no l'han pogut dissimular, perquè la sorpresa i la ràbia, insisteixo, els ha capgirat el cervell, els ha traït. Només així es pot entendre que la casta politica ataqui i criminalitzi de forma tan descarnada i repugnant als ciutadans que van votar a Podemos fa escassament  72 hores. 
Que el mateix Felipe González, ex president espanyol del PSOE, hagi afirmat referint-se a Podemos que la revolución bolivariana está de moda ja ens demostra als que dediquem un temps de la jornada a seguir els disbarats que diuen els politics que es pensaven que el Congreso i el Senado espanyol i el Parlament Europeu eren patrimoni exclussiu seu. Cal esperar a les eleccions del 2015. El bipartidisme s'ha fracturat, ja era hora. Han passat de tenir el 80% dels vots al 49%, i això els hi costa molt de pair.
Podemos va guanyar a les urnes, no a les barricades senyors del PP, del PSOE, d'UPyD, etc. Que us quedi ben clar.
Podemos el dia 25 a la nit us va tocar ben bé els collons a tots plegats, i dic això tot i no haver votat ni a Podemos ni a cap altra formació politica el dia 25 perquè em vaig abstenir aborrit de tanta porqueria politica que m'envolta per arreu.
Formo part del 54% i escaig de l'abstenció que es va registrar el dia 25-M. Però això no m'impideix reconèixer els mèrits i la legitimitat indiscutible dels màxims responsables del moviment social i politic de Podemos. Només faltaria.
I a tot aquest esperpèntic desplegament de despropòsits de la podrida i viciada secta o casta politica, s'hi ha afegit el no menys patètic Arriola, el gurú de Rajoy, titllant de frikis als de Podemos. Jo diria que més aviat el nombrós ramat  de frikis que hi ha al país el podriem trobar sense cap dificultat a les files del PP i del PSOE, i també a les files d'UPyD, de CiU, de C's i de la CUP, que déu n'hi do el que també dóna de si aquest patètic moviment sociopolitic català.
La politica espanyola, i també el sindicalisme corrupte, en general ja fan massa pudor de podrit, i cal ventilar bé, molt bé l'ambient.
Addenda.- Huffingtonpost.