Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/5/14

Una abstenció massiva i contudent farà capgirar aquesta vella Europa

Més motius per a l'abstenció massiva per a demostrar el rebuig total i absolut a les politiques econòmiques i socials d'una Unió Europea decadent, inútil i sectària.
He recuperat una interessant informació del diari El Pais on es denuncia sense contemplacions fins a quins nivells d'empobriment de la població s'han assolit, i com s'ha disparat el deute en aquesta vella i caducada Unió Europa per més que se la intenti salvar del nafragi.
Tant els politics com els mitjans de comunicació que estan ben establerts i consolidats en els seus pedestals, ens volen fer creure que el fenòmen que ells en diuen populisme és l'enemic d'Europa, i no és cert. Es fa molt dificil imaginar-se una Europa més destroçada i patètica que l'actual.
L'Europa que tots somniavem fa 30 anys no té res a veure amb aquesta podrida Unió Europea dominada i segrestada per la casta euròcrata i pel Club Bilderberg, que és incapaç de capgirar els seus plantejaments en benefici dels més de 300 milions d'europeus que som víctimes de la seva prepotència, del seu egoïsme i de la seva mediocritat i incapacitat politica i de gestió.
A aquesta gent, a aquests buròcrates i euròcrates només se'ls hi pot dir una cosa: aneu-vos-en a la merda!. 
Dedicat a la casta euròcrata i al Club Bilderberg
Així de clar, aixi de català i així de contudent. No n'hi ha per menys, perquè el cabreig social és generalitzat, i la ràbia continguda ja comença a desbordar-se per carrers i places de ciutats i pobles.
No es pot creure en les falses promeses dels politics manipuladors i mentiders. No ens els podem creure als de la secta politica quan ens diuen que ara Més Europa ens salvarà. Hipòcrites perversos. Més Europa d'aquesta que ja coneixem i hem tastat amb amargor no ens interessa, i per tan la rebutgem de pla.
I menys encara es pot tenir cap mena de confiança en un partit com el PP que fins i tot l'advocada i Premi Nobel de la Pau, la iraniana Shirin Ebadi, denuncia la reforma de la justicia que ha engegat el mediocre ministre pepero Ruiz Gallardón, una reforma que allibera a traficants de drogues i a d'altres delinqüents. Quina reforma de la llei és aquesta que fins i tot els jutges s'han alçat en peu de guerra contra el ministre?
Addenda.- Schengen a la picota. Aquesta nefasta normativa comunitària afavoreix actes terroristes i criminals com els que s'han produït al museu jueu de Brusel.les. Schengen és com una bomba de rellotgeria i una seriosa amenaça per a la seguretat dels països europeus.