Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/6/14

Tiananmen 1989-2014 simbol de la tirania del regim comunista xinès

Tiananmen és el símbol de la criminalitat del regim comunista de la Xina
La dictadura despòtica del règim comunista xinès sempre s'haurà d'empassar el record miserable del genocidi que va cometre contra el seu pròpi poble. Tiananmen sempre serà un símbol viu i permanent de la ressistència d'un poble sotmès sota la bota criminal i assassina del comunisme xinès i internacional.
Quan el poble xinès es va decidir a reclamar més llibertats individuals i col.lectives i van dir prou a la podrida corrupció del règim, els dirigents comunistes fent gala del seu despotisme i autoritarisme va aplastar les demandes de la població a sang i foc.
La pèrfida i corrupta dictadura comunista va demostrar, aleshores i avui encara, que no estava disposada ni esta disposada a cedir un pam de llibertats als seus pròpis ciutadans..., ciutadans que més aviat són súbdits de la cúpula comunista que ho controla tot i no perdona res.
Cadàvers de xinesos apilats per l'exèrcit a la plaça Tiananmen
Tiananmen va deixar carrers i places de Pequin i d'altres ciutats xineses ensangrentades i amb una estora de morts innocents. Només reclamaven llibertat, aquesta va ser el seu crim, mentre el règim es va considerar víctima del seu poble. 
Quanta miseria destil.len i han destil.lat al llarg de la història els règims comunistes com el protegit per Pequin, el encara més sanguinolent i criminal règim de Corea del Nord.
El comunisme sempre ha fet de la repressió dels pobles la seva insignia indiscutible. Russia va ser una gran mestra per a altres pobles comunistes, com Cuba per exemple, per aplicar els mètodes més cruels i inhumans per a doblegar els pobles privant-los dels més minims drets i de la llibertat.
Tiananmen sempre serà un simbol de la ressistència contra la tirania i la criminalitat dels règims comunistes d'arreu del món.