Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/7/14

15a Reunió Europea per a la gestió dels riscos climàtics a Munich, i Barack Obama ha autoritzat l'ús de canons sònics a l'Oceà Atlàntic

Entre els dies 8 i 10 del proper mes d'octubre, i a la ciutat alemanya de Munic, es farà la 15a Reunió Europea per a la Gestió dels riscos climàtics (15 European Weather Risk Management Meeting).
De reunions, de congressos, i de cimeres internacionals o regionals els politics ja en saben ja d'organitzar al so dels timbals i trtompetes per a que els ciutadans ens quedem enlluernats per la preocupació dels nostres dirigents europeus per la nostra salut i benestar social i humà.
El que passa és que els mateixos ciutadans que volen enredar i manipular, ja n'estem farts i tips de tantes cimeres i reunions d'àmbit internacional fetes dintre i fora de la inútil ONU, que ja no tenim la capacitat suficient per a creure'ns res que procedeixi de la tecnòcrata secta de la casta politica espanyola i europea.
El programa d'aquesta reunió europea intenta ser prou ambiciós, però segur que acabarà amb resultats tant neutres i decebedors com acaben altres cimeres internacionals dedicades a debatre la problemàtica del canvi climàtic del Planeta Terra com, per exemple, la cimera de Rio del 1992; la cimera de Johannesburg del 2002; la de Rio+20 del 2012, entre moltes altres que han servit de ben poc, per no dir que no han serit, de fet, per a res.
Per a quest mateix any 2014 l'ONU ha organitzat una altra cimera dedicada al Canvi Climàtic que es farà el proper dia 23 de setembre, per Santa Tecla, (per cert, festa major dce Tarragona), i que es farà a Nova York. De propaganda prèvia ja en fan ja per a fer creure al ciutadà que des de les més altres esferes dels poders politic i econòmic es preocupen per nosaltres.
La realitat, però, és decebedora, perquè desprès de les desenes de cimeres internacionals que s'han fet tot està pitjor que fa deu anys.
Barack Obama autoritza l'ús dels mortífers canons sònics a l'Atlàntic 
Hem de ser conscients, molt conscients, que els politics estan supeditats als interessos de la macro economia, i que ells per si mateixos mai no prendran cap decisió unilateral sense que tingui el vist-i-plau del gran capital.
Tant és així que avui mateix s'ha sapigut que el president USA, Barack Obama, ha autoritzat l'ús de canons sònics per a detectar possibles pous de petroli a la costa est americana, especialment davant del Golf de Mèxic.
L'administració Obama i el mateix president reconeixen que amb aquestes proves es posarà en seriós perill la vida de més de 138.000 cetàcis de diferents especies, però no tenen cap mena de problema per a tirar endavant la decisió adoptada. 
Addenda.- Relació de les cimeres que s'han fet i que no han servit per a res.