Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/7/14

Hamas, la banda criminal islàmica, és la única culpable del conflicte

Eyal 19 anys; Gil-al 16 ays, i Naftalí 16 anys, assassinats en nom de l'islam
La banda terrorista i crminal de Hamàs és la única responsable i culpable del conflicte armat que s'està vivint a Israel i a la franja de Gaza, la terra dels filisteus.
Qui se'n recorda dels tres joves israelians que van ser segrestats i posteriorment cruelment assassinats pels islamistes assassins?.  
Ja ningú se'n recorda, tampoc, que el conflicte es va desencadenar a partir d'aquest fet de triple criminalitat i pel llançament constant de dotzenes de coets que els terroristes musulmans de hamàs i de la odiosa i fastigosa Jihad Islàmica han disparat indiscriminadament cntra la població civil indefensa israeliana?. A què ve, ara, tanta alarma per part d'alguns mitjans de comunicació descaradament sectaris posicionant-se a costat dels terroristes islàmic?. 
Diuen que de moment a Gaza han mort uns 150 civils entre ells molts nens i dones, però encara no lhe sentit que la sectària premsa de casa nostra hagi denunciat obrtament i sense embuts que Hamàs s'amaga covardament etre la població civil i que aquests criminals amaguen els coets de major potència dintre de centres hospitalaris i en cases particulars.
 Si mor població civil a causa dels bombardejos d'autodefensa d'Israel, els responsales únics daquestes morts són les rates de claveguera de Hamàs, ningú més n'és responsable. Està clar que Israel té l'obligacó primera de defensar el seu país i a la seva població, malgrat els danys col.laterals que comporten qualsevol acció militar. I el govern d'Israel té el dret  legìtim i inqüestionable d'atacar i destruir el seu enemic sense cap mena de compassió.
L'islamonazisme s'ha de combatre allà on es detecti i sense miraments, perquè ells si poden provocaran atemptats i accions criminals tan contra Israel com contra tot el que representa i significa Occident i la seva cultura, les nostres llibertats democràtiques i el nostre sistema de via, que tot plegat va molt més enllà del món despòtic islàmic.
Addenda.- Palestina historicament no ha existit mai. És un mite.
Prayer for the State of Israel / התפילה לשלום המדינה