Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/7/14

Jordi Pujol i Soley: de molt honorable senyor a molt pocavergonya

L'estafador Jordi Pujol i Soley mai ha sigut un simbol de Catalunya
El dia 15 d'abril de l'any passat vaig penjar aquest post afirmant que l'ex president Jordi Pujol i Soley ni és ni ha sigut mai cap símbol de Catalunya tal i com va afirmar per aquells dies l'actual president Artur Mas.
No president Artur Mas, no. En aquesta ocasió Madrid no era ni és cap perseguidor de simbols catalans, perquè perseguien un estafador, a un delinqüent fiscal. 
En primer lloc perquè Jordi Pujol mai ha sigut cap simbol de Catalunya, i ara vostè mateix l'ha degradat i arraconat perquè aquell president tan mediàtic, ha resultat ser un estafador, un mentider i un aprofitat descarat del càrrec que va ostentar durant els 23 anys que fou president.
Jordi Pujol, politicament ha resultat ser una autèntica merda, i com a persona un autèntic vividor i evasor fiscal.
Ara a tots els catalans, com a minim, ens interessa i molt saber l'origen dels centenars de milions d'euros ocultats pel clan sectari Pujol-Ferrusola, perquè resulta que la Maria Victòria Álvarez afirma que els diners no provenen d'una herència familiar, sino que procedeixen del 3%, o més, d'obra pública denunciats en el seu dia per l'ex president Molt Honorable Parqual Maragall.
Que bé que s'ho han passat tots juntets aquests anys

Per tot plegat, es pot afirmar que Jordi Pujol i Soley, lluny de dir la veritat, menteix a l'afirmar que els diners ocultats procedien d'una herència familiar. Pel que es veu, la merda omplena les vides del clan familiar Pujol-Ferrusola. 
Quan aquesta porca informació ha saltat a les pàgines dels diaris i als informatius televisius, m'he sentit molt alleugerit. El motiu?, doncs perquè durant tots aquests anys de dermocràcia, des de la mort del dictador Franco, mai vaig votar les candidatures encapçalades per aquest politic català i reconegut defraudador.
Jordi Pujol ha dit el que a dit perquè s'ha vist acorralat per la justicia, per hisenda i per les investigacions policials que afecten molt directament a ell i a altres membres de la seva familia, com per exemple els seus fills Jordi, Oleguer i Oriol. Aquesta gentusa es devia creure que Catalunya era seva i que podien fer i desfer al seu caprici.
Déu n'hi do quin escàndol politic que ha sacsejat la vida dels catalans. Potser comença ha ser hora, malgrat els anys que han passat, que algú tregui la pols del cas Banca Catalana, per exemple, i el comencin a escorcollar a consciència.