Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/7/14

L'huracà Arthur de categoria 2 ja ha tocat terra a Carolina del Nord

L'huracà Arthur perfectament format davant la costa est dels Estats Units
Arthur és el primer huracà que s'ha anat gestant a l'alçada de la Peninsula de Florida durant els darrers csis dies, i que des de fa unes 12 hores s'ha convertit en un huracà de catogoria 2.
Les autoritats esperen que l'huracà a les properes hores arribi a passar per la zona dels Outer Banks, un grup de petites ïlles tot i que es confia que no arrtibi a tocar terra directament.
També s'ha emés una ordre d'evacuació obligatòria per a tots els turistes de les Ïlles de Hatteras, i s'ha aconsellet als veïns de l'àrea que surtin de l'illa, i també s'ha emés una ordre d'evacuació voluntària per als residents de l'illa Ocracoke.
Al marge d'aquestes ordres oficials, també s'han fet públiques avisos a les zones costaneres de Carolina del Sud i de Virgina per perill de quedar afectats per una tempesta tropical.
S'espera que durant el dia d'avui l'Arthur que arrossega vents d'unes 85 milles hora, 137 Km/h, sortirà de la costa de Nova Anglaterra avui a la tarda o nit, i que acabarà per tocar terra a les provincies canadenques atlàntiques com a tempesta tropical.