Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

31/7/14

Nidal Siam, un nazi islàmic radical ha demanat l'extermini dels jueus

Adolf Hitler, el pare espiritual indiscutible dels islamonazis
Nidal Siam, un cap tribal nazi islamista del barri de Ras al Amud de Jerusalem ha fet una crida demanant l'extermini dels jueus alhora que ha demanat a l'exèrcit egipci que ocupi la Franja de Gaza, imposi l'islam i ajudi a l'extermini del poble jueu. També incita als egipcis per a que tot seguit resin a la mesquita d'Al-Aqsa, la mesquita que està al costat de la gran esplana del Temple.
És de suposar que les autoritats de l'Estat democràtic d'Israel ja l'hauran detingut i empresonat, i que ben aviat sigui expulsat no ja de Jerusalem des d'on ha fet aquesta crida antisemita, racista i xenòfoba, sinó que també d'Israel, tot deportant-lo a l'illa més solitària, petita i perduda de l'Oceà Pacific per a que s'hi podreixi amb la seva maleïda sharia.
Aquest criminal nazi-islàmic que ha fet la crida per resar a la mesquita esmentada, ignora que el templet anomenat Cupula de la Roca que mai ha sigut mesquita que sí que ocupa un lateral de l'esplanada del Temple de Salomó, algun dia no massa llunyà volarà pels aires en mil i un troços inservibles per sempre més.
Islam és igual a nazisme i antisemitisme
Intentar conviure amb aquesta gent musulmana sectària i perillosament orgullosa i prepotent, és imposible. 
Occident ha de barrar el pas ràpidament als intents de penetració més o menys silenciosa i amb traidoria de l'islam al si de la nostra societat que es destaca dels països islàmics pel respecte als Drets Humans, a la protecció dels drets civils i democràtics de la nostra societat, i per la defensa sense complexos de la nostra cultura i més que bimil.lenària història. L'islam, a Occident, no el necessitem per a res.
Nidal Siam hauria de saber, a aquestes alçades, que Israel els aplastarà com escarabats pestilents, abans que aquestes rates de claveguera de Hamàs i demés bandes criminals intentin, només intentin, destruir el poble d'Israel, un poble que està totalment legitimat per a utilitzar tots els mitjans de guerra i armamentistics que disposa, de tots, per a protegir-se dels malvats islamistes.
Per cert, a la Franja de Gaza mai s'ha produit cap genocidi. La perversió del profund sentit del què és un genocidi per part d'Ong's hipòcrites i sectàries, intenten ocultar que els conflictes entre Israel i Gaza són unes simples operacions de destrucció del terrorisme islàmic que impera a Gaza.
Addenda.- Hamàs l'organització criminal i terrorista de Gaza.