Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

30/7/14

TV3 i el conflicte bèl.lic d'Israel contra l'escoria criminal de Hamas

Els islamistes disparen missils contra Israel des del centre urbà de les ciutats
El sectarisme informatiu de TV3 pel que fa al conflicte actual entre l'Estat d'Israel i la banda de criminals islàmics de Hamas a lka Franja de Gaza insulta a la inteligència humana.
Sempre que es desencadenen enfrontaments armats entre l'exèrcit d'Israel i els terroristes islàmics, TV3 descaradament es posa del costat dels islamistes abocant tota la merda informativa contra Israel. TV3 ja fa massa temps que fa fàstic per aquest motiu i pel descarat provincianisme barceloní pel que fa al conjunt de la programació de la TV que en diuen de Catalunya. Més aviat s'hauria de dir la TV de Barcelona-Girona.
Però tornem al conflicte armat que esmentaba.
La criminalitat dels islamistes assassins de nens, de dones i d'ancians no té limits: Utilitzen la població civil i el sector més d'ebil, nens i dones, com escuts humans per a defensar-se de l'enemic, en aquest cas de l'exèrcit israelià; la cruel i inhumana criminalitat de Hamàs fa que aquesta escoria humana islàmica dispari els seus coets/missils contra la indefensa població d'Israel des de places i carrers de Gaza, per evitar ser atacats i destruïts; la criminalitat d'aquesta gentusa islamista repugnant també es posa de manifest a l'utilitzar escoles i hospitals per amagar armament i missils, tant és així que fa tres dies a una escola de l'ONU el personal d'aquesta organització internacional tan inútil com ineficaç, va descobrir una vintena de missils amagats que, oh sorpresa!, els va lliurar als terroristes islàmics. D'això que en diuen ONU, no se'n pot fer ni puto caso. És una organització totalment obsoleta i inútil. No serveix ni per una puta merda.
L'exèrcit d'Israel defensa la població civil; Hamas utilitza la població com escuts humans

I aquesta és la gran diferència, entre moltissims altres aspectes de la vida social, cultural, humana, ètica i politica d'Israel i els criminals de Hamas, de la Hijad Islàmica i demés bandes de terroristes que ocupen la Franja de Gaza. Aquestes rates immundes de claveguera han excavat nombrosos tunels per entrar en territori d'Israel per a atemptar contra la població civil israeliana. Resulta que les entrades d'aquest tunels estan situats a l'interior d'escoles, d'hospitals i de centres públics de Gaza.
L'islam no el necessitem per a res
Cal recordar un cop més, que aquest nou conflicte el van provocar els assassins de Hamas segrestant tres adolescents jueus pera ssassinar-los dies desprès i abandonar-los en un descampat.
I cal recordar, també, que abans d'esclatar el conflicte, Hamas es va dedicar a disparar dotzenes i dotzenes de coets contra la població civil del sud d'Israel. O sigui que tota aquesta escoria islamista que no vagin, ara, fent-se les victimes quan en realitat són els botxins.
Acabo dient que per a salvar la població de Gaza i també de Cisjordània, s'ha d'aplastar i destruir Hamas i, prèviament, se'ls ha de desarmar així com a les bandes criminals que estan al seu costat donant-li suport criminal.
I de tots aquests aspectes més que negatius que embruten i empastifen als islamonazis totalitaris i criminals, TV3 ni n'ha fet referència en tots aquests dies que fa que dura el conflicte. Bravo per TV3 per la seva imparcialitat irreal i ficticia, i bravo per a altres mitjans de comunicació que informen sectariament com TVE, per exemple.
TV3 ja ha deixat de ser la meva.