Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/8/14

Amnistia Internacional és una organització sectària i antisemita

Com és que Amnistia Internacional que sempre és tan ràpida i contudent amb les seves denuncies i condemnes contra Israel, la única democràcia real existent en tot el Pròxim Orient i Assia Menor en general, encara no ha alçat la seva hipòcrita veu denunciant i condemnant amb severitat els crims de guerra i assassinats sistemàtics que estan cometent, des de fa moltes setmanes, les bèsties islamistes radicals i criminals de l'anomenat Califat o Estat islàmic inventat per una banda de musulmans satànics?. 
Com és que aquesta mena d'Ong humanitaria, i que diuen que vetlla pels Drets Humans, encara calla covardament i perversament i no alça la veu ben fort dia sí i dia també denunciant les barbaritats que es cometen contra els cristians de l'Iraq i Siria i contra altres ètnies culturals i religioses?. Fa anys que tinc clarissim que mai ajudaré ni donaré suport a Amnistia Internacional perquè em resulta una organització repugnantment sectària. Els cristians iraquians i els yazidies no mereixen la vostra atenció?, o és que AI té clares simpaties per la dictadura islàmica de l'anomenat Califat?.
Amnistia Internacional es veu que se sent molt, però que molt comode atiant les ires de la població contra Israel, alimentant les perverses acusacions dels terroristes de Hamas i de la Hijad Islàmica, entre altres bandes criminals, en el sentit de que Israel coet genocidi. Aquesta gentiusa sap el què és un genocidi?.
Els hi recordaré, tant als terroristes islàmics i als d'Amnistia Internacional. Genocidi és el que va cometre la Turquia Otomana a Armènia l'any 1915 causant un milió i mig llarg de morts assasinats a sang freda en nom de l'islam; genocidi és que va cometre el règim dels Jemers Rojos a Cambodja assassinant massivament milions de ciutadans d'aquell país assiàtic; genocidi ètnic, cultural i religiós és que el que va cometre als anys 50 del segle passat el règim comunista de Xina al Tibet, i genocidi és el que van cometre els crminals nazis de l'Alemanya de la repugnant bèstia humana que fou Adolf Hitler.
El que ha passat recentment a la Franja de Gaza no té res a veure en cap genocidi ni en crims de guerra, si tenim en compte que Israel emparat per les lleis internacionals simplement es va defensar, una vegada més, de les continuades agressions criminals dels islamistes de Hamas i demés grups terroristes que li donen suport.
Si els anomenats palestins no haguessin assassinat a sang freda a tres adolscents jueus dies abans d'esclatar un cop més el conflicte, i si Hamàs no s'hagués dedicat a llençat dotzenes de coets/missils contra la població civil indefensa jueva del sud d'Israel, actualment a Gaza tot estaria igual que abans del conflicte. Per tant, els màxims i únics responsables de tot el que ha passat, és culpa dels islamistes.
Israel estava en tot el seu dret i legitimitat de destruir l'arsenal armamentistic de Hamàs que, cal recordar-ho, el guardaba dintre de les escoles i de cases particulars. Israel tenia tot el dret legitim de destruir tots els tunels que permetien als crminals de Hamàs penetrar en territori d'Israel per a cometre atemptats i segrestos.
Addenda.- Els palestins són els que més simpatitzen amb els terroristes d'Al Qaida. Hamàs utilitza nens com a escuts humans per protegir-se de l'exèrcit israelià.