Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/8/14

Barack Obama, el president USA, intervé a l'Iraq tard i malament

Hillary Clinton i Barack Obama, eren uns altres temps
 Barack Obama pasarà a la història dels presidents nordamericans com un dels presidents més mediocres que ha tingut aquell gran país. Fins i tot la Hillary Clinton que va ser secretaria d'estat americà en la primera legislatura d'Obama, s'ha desmarcat de les dubitatives politiques exteriors en temes tan candents i calents com la guerra civil de Siria, el resorgiment del criminal i assassí Estat Islàmic que controla una part important de l'Iraq, i del conflicte que Israel manté contra la banda de criminals terroristes de Hamàs i Hezbolà.
 Barack Obama és clar com l'aigua que la seva indecisió per actuar contra el règim totalitari pro iranià de Bashar al Assad a Siria ha sigut nefasta per a tota la regió, els fets actuals ho demostren a crits. El fet que Barack Obama no actués, també, ràpidament i amb contundència contra els terroristes islàmics del autoproclamat Califat islàmic quan començaven a terroritzar la població iraquiana especialment amb la persecució, segrestos de dones i nenes, assassinats i enterraments vius de dones i nens cristians i jazidies, la història li passarà comptes merescudament per la seva debilitat i diria que, fins i tot, per la seva covardia al no actuar urgentament per evitar tanta massacre humana i tant de dolor i desesperació. Amb l'islam tolerància zero.
El món islàmic encara ha de descobrir que és la tolerància religiosa
 El que està passant a l'Iarq amb els cristians i musulmans que no volen sotmetre's a la brutalitat del règim criminal islamista de l'odiós Califat, mereixia un altre tracte molt diferent als que li ha donat l'administració Obama.
 I l'actuació teatral i tèbia de Barack Obama davant del darrer conflicte que s'ha desencadenat entre l'Estat democràtic Israel i els criminals de Hamàs i de la Hijad Islàmica, ha fet més pena que glòria.
Obama hauria de saber, a aquestes alçades de la seva segona i darrera legislatura com a president USA, que Hamàs sempre ha provocat Israel atacant-lo amb coets fins que Israel actua i pren represàlies, i aleshores resulta que l'agressor, el dolent és Israel. Quina pena de politics que tenen els destins del món a les seves mans. La veritat és que, si tingués la nacionalitat nordamericana i tingués dret a vot, votaria sense dubtar-ho als republicans.
I no cal ni parlar de la inútil i mediocre Catherin Ashton, comissaria d'assumptes exteriors de la miseriosa Unió Europea que encara no ha dit res respecte al drama de l'Iraq, per exemple. La Unió Europea no serveix per a res, i per no servir,  no serveix ni als propis europeus com ens mereixem.La m,ediocritat de la UE ja es va demostrar amb l'assumpte de Xipre, amb el conflicte politic i bèl.lic d'Ukraïna i amb l'actual conflicte d'Israel i Hamàs.
Bladimir Putin, dirigent implacable de la Federació Russa ha demostrat molta més habilitat, decisió i sutilesa per afrontar amb èxit el problema ucraïnés. La darrera decisió de bloquejar els productes procedents de la Unió Europea, és un exemple clar de qui porta l'avantatge en aquest conflicte entre l'est i l'oest d'Europa.
Addenda.- Tolerància zero amb l'Islam.