Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/8/14

El govern espanyol té la obligació de barrar les fronteres del sud

Ni manteros ni vividors. Aquesta fauna humana sobra a casa nostra. Resulta que, al damunt que violenen les fronteres de Ceuta i Melilla i s'enfronten violentament amb els cossos de seguretat espanyols i també marroquins, quan han entrat al país resulta que la seva violència continua com ha passat, avui mateix al passeig de Gràcia de barcelona.
Amanecer Dorado de Grècia
Uns manteros s'ha enfrontat violentament amb la guàrdia urbana perquè els obligava a retirar-se amb la seva mercaderia de baratillo. 
Al damunt de ser violents i agressius, amb la seva venda del tot il.legal i fraudulenta perdjudiquen el comerç autòcton i a milers de families catalanes.
Jo me'n foto de tota aquesta mena de grups i grupets amants de la globalitat, del multiculturalisme, del diàleg intereligiós fals i hipòcrita, perquè tota aquesta mena de parafernalia falsament humanitària ens portarà al caos més aviat que tard. Al temps.
Els immigrants no tenen cap dret dentrar a Espanya ni violentant ni forçant els limits de les fronteres, i menys ecara encarant-se i agredint perversament els membres de la policia i de la guàrdia civil i/o de la gedarmeria marroquina, no en tenen cap de dret.
L'únic dret que els empara és que siguin expulsats del país i que se'n tornin el més aviat possible al seus països d'on procedeixen, i que d'una punyetera vegada ens deixin tranquils, perquè ja teim prou feina en resoldre els nombrosos problemes de casa nostra.
Si aqui no hi ha treball ni per als de casa, què pretèn aquesta gent immigrant, que la poca feina que es pugui generar se l'emportin ells?. Quin país farem si sucumbim en aquestes perilloses i pèrfides politiques mal anomenades humanitaries.., farem el país de la misèria més miserable?, axò és el que volen aquests promotors d'un humanisme fals i traidor?.
Grapats de manteros traginant mercaderia il.legal
No s'han de sorprendre els politics mediocres de la Unió Europea que els ciutadans gradualment ens anem desenganyant de tots ells i que molts girin les seves mirades i esperances en partits que possiblement mai haurien pensat que arribarien a mirar-los i segur que ni votar-los. 
Em refereixo als partits d'extrema dreta nacionalista que cada cop tenen més suport dels ciutadans europeus, com per exemple l'Amanecer Dorado grec.
Amb la repugnant normtiva de Maastrich, les politiques dimmigració vigents de la UE, i amb la comissaria sueca que sembla que tingui mania a Espanya amb la qüestió de ls frontres d'Àfrica, el caldo de cultiu per a que aquests partits creixin sense parar ja està més que servit.
El govern espanyol de Mariano Rajoy no s'ha de deixar intimidar per tota aqesta mena d'Ong's irresponsables que capgiren els papers del drama de la immigració, tot convertint en dolents els cossos de seguretat i en victimes als immigrants, quan la qüestió és totalment al revès.
Si cal, i si les circumstàncies ho demanessin, el govern de Mariano Rajoy haurà de militaritzar la frontera africana. I per cert, què cony hi foten més d'un milió de romanesos a Espanya a banda de pidolar pels carrers i, tot sovint, sent enxampats per la policia cometent o havent comès actes delictius de menor o major calat?.