Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/8/14

Els terroristes islàmics de Hamàs tornen a atacar Israel amb coets

Els mestres de l'escola del terror saluden  als seus alumnes de Gaza
Hamàs, la banda criminal/terrorista palestina de la Franja de Gaza, mai ha volgut la pau, ben al contrari, sempre la bombardeja. Just acabada la treva de 72 hores que Israel ha respectat escrupulosament, les bandes terroristes de Hamàs i de la Jijad Islàmica els hi ha faltat temps per a trencar la treva disparant projectils contra la població civil d'Israel.
Ja està vist el gran suport que tenen els de Hamàs des de Catalunya. En prou feines un centenar de persones es van manifestar ahir en favor dels terroristes islàmics.
Tota aquesta escoria humana que té els destins de Gaza a les seves mans, no deixen ni respirar als periodistes que volen informar imparcialment. Els amenacen de mort segons han informat alguns dels reporters amenaçats. Aquesta és la democràcia de l'islam, o el que és el mateix, la real i autèntica dictadura imposada en nom d'aquesta religió. L'islam no sabe, no entiende de democràcia ni de llibertats individuals i col.lectives. L'islam és, per essència, totalitari i per tant antidemocràtic, i així són subjugats els ciutadans que tenen la desgràcia de viure i treballar a la Franja de Gaza sota la bota criminal de Hamàs i demés repugnants bandes d'assassins islàmics.
Evidentment i com no podria ser de cap altra manera, Israel ha respost atacant punts vitals dels terroristes palestins de Gaza. És el que es mereixen com a minim.
Els de Hamàs i els seus còmplices d'altres grups terroristes islàmics que no han abandonat la idea de destruir Israel i de tirar de cap a la Mediterrània als jueus, el que es trobaran, i potser abans del que ells es pensen, que Israel els aplastarà com s'esclafen els escarabats i es maten les rates repugnants de claveguera.
Hamàs sí que ha comès repetidament, i comet, crims de guerra utilitzant sistemàticament la població civil de Gaza com a escuts humans i utilitzant les ecoles incloses les de l'ONU com magatzems per protegir els seus projectils.
Addenda.- Hijad islàmica.