Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/8/14

La flotilla de la llibertat dels amics dels terroristes islàmics de Gaza

El sectarisme i l'antisemitisme es fusionen entre els organitzadors d'una altra Flotilla de la llibertat que, en realitat serà una altra flotilla d'amics dels terroristes islàmics de Hamàs que tenen segrestada la població de la Franja de Gaza.
El fracàs d'aquest nou intent d'arribar a les costes mediterrànies de Gaza està garantitzat. El govern de l'Estat democràtic d'Israel té l'obligació d'impedir qualsevol provocació d'aquesta gent sectària i obertament antisemita que estan organitzant aquesta expedició.
Pel que es veu tot i el rotund fracàs de l'operació totalment neutralitzada i avortada per l'exèrcit israelià del cas Mavi Marmara, no és suficient per aturar a aquesta gentusa pro terrorista. A tota aquesta genteta ja se li ha pres la mida, i ja saben de quin peu calcen. Portar, segons diuen ells, ajuda humanitària a Gaza, és el de menys, perquè la qüestió de fons és provocar al govern democràtic israelià. 
La qüestió és organitzar foça soroll i provocació, i el que es trobaran a unes quantes milles de les costes d'Israel i de Gaza serà la impenetrable barrera de la marina d'Israel i de l'exèrcit.  Ja ho diuen ells ben clarament: el que s'intenta és provocar Israel, i la provocació els hi pot sortir més que cara. Al temps.
És possible que l'autoritari islamista turc, el nou Jalifa otomà Erdogan, els hi doni suport com ja ho va fer quatre anys enrere amb el Mavi Marmara i en van sortir amb el cul ben escaldat tots plegats, tal i com tornaran a sortir-ne si aquesta nova flotilla finalment es fa realitat i efectiva.
Hamàs s'està enfrontant en una greu amenaça interna a Gaza per una possible explosió social contra aquesta organització terrorista, que ja no pot aguantar més l'autoritarisme dictatorial dels seus dirigents, i que els ha portat a un nou enfrontament amb Israel per culpa de Hamàs.
Per tant, que tota aquesta gentusa d'Ong's sectàries carregades d'odi antiiraelià, antisemita en definitiva, quan els hagin estovat ben bé el cul i els facin retornar cap a casa seva sense trepitjar ni un pam de terra de Gaza, desprès que no vagin intentant prsesentar-se com a victimes, perquè en realitat hauran rebut el que es mereixen per provocar sense cap necessitat.
Aquesta genteta ha de tenir ben clar abans de sortir de port, que les forces de seguretat i l'exèrcit d'Israel ja els estarà esperant per barrar-los el pas.
Per acabar, només dir que Israel té tot el dret a defensar-se de les repetides accions terroristes islamistes de Hamàs, i dels periòdics bombardejos amb coets contra la població del sud d'Israel. Certament, l'islam és la religió del terror i de l'odi.
És del tot imprescindible i necessari plantar cara a l'islam. I finalment només dir que posar-se al costat de Hamàs i donar-li suport és ser clarament antisemita.

Addenda.- La merda sectària de TV3.