Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/9/14

El Barça patrocinat per Qatar, l'emirat que subvenciona terroristes

Els jugadors barcelonistes Cesc i Messi
Com a català sento vergonya que el Barça estigui patrocinat per la marca Qatar, per un emirat àrab islàmic radical que està ajudant econòmicament a bandes criminals islàmiques com la d'Al-Nusra, una branca de la no menys criminal i terrorista banda d'Al-Quaida.
No és que em preocupin el més minim els èxits o fracassos del Barça, no, perquè el fútbol no m'ha interessat mai, i tant se me'n fot que les lligues, una rere al'altra, les guanyi el Barça o que les guanyi el Real Madrid, l'Albacete o el Torreforta de Tarragona, etc. 
El que realment no puc païr és que el Barça porti ostentosament a la samarreta dels jugadors el nom de l'emirat de Qatar que és còmplice directe de les barbaritats que cometen els terroristes islàmics al Pròxim Orient.
Ja fa tres anys que la periodista Pilar Rahola ja va denunciar obertament i sense embuts aquest brut i insultant binòmi Barça-Qatar. 
Quan abans d'ahir, dimarts dia 9, vaig llegir a la pàgina 12 (secció internacional) del diari ARA que l'emirat de Qatar, capitanejat pel radical islamista Hajaj Al-Ajmi, aboca milions de petrodòlars a les mans del terrorisme islàmic, em vaig sentir avergonyit, com a català, insisteixo, que el Barça continui gaudint d'aquest patrocini poblicitant-lo per arreu on va aquest equip català.
A Europa l'islam no el necessitem per a res 
I els barcelonins haurien de ser els primers en sentir vergonya i sentir-se insultats per aquest patrocini que, d'alguna manera, està tacat de sang, i perquè la realitat és que aquest club de fútbol és un dels dos que té la seva ciutat. 
Malament va Barcelona que tan es vanta del seu turisme multitudinari que ja s'està convertint en el turisme de droga i borratxeres, si continua acceptant que el seu primer equip de fútbol estigui patrocinat per aquell emirat islàmic radical que fins i tot pidola diners a d'altres per a lliurar-los a les mans criminals del terrorisme islàmic.
La veritat és que sento vergonya, perquè mecenatges d'aquesta mena, els catalans no els necessitem per a res. No he sigut mai soci del Barça ni de cap altre equip futbolero, però si a hores d'ara ho fos, ja m'hauria donat de baixa per a no sentir-me vinculat, sota cap concepte, amb Qatar.
Addenda.- Barça-Qatar.