Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/9/14

El delinqüent Jordi Pujol al damunt encara se'n fot del Parlament

No sé de què us serveix als Pujol-Ferrusola tanta missa i tanta església 
Jordi Pujol Soley, el més gran estafador i delinqüent compulsiu de Catalunya es veu que es va fer seva la frase de Samuel Johnson quan va dir que la pàtria és el darrer refugi dels canalles
El Jordi Pujol cínic, mentider i defraudador sistemàtic i continuat, com ha dit el ministre Montoro, encara es pot permetre el luxe escandalós de passejar-se pels carrers i places de Catalunya impunement, quan un ciutadà qiualsevol en la seva mateixa situació de ben segur que ja estaria tancat a la presó preventiva.
Aquest Jordi Pujol que tant li agradava parlar d'ètica, que n'ha fet de la seva durant tots aquests anys?.
Aquest delinqüent que ha governat Catalunya durant 23 anys, aprofitant-se patèticament de la bona fe de molts catalans en benefici pròpi i de la seva corrupta familia, sembla que anirà al Parlament de Catalunya però que no acceptarà que cap parlamentari li formuli preguntes, posició que ha merescut el suport de Convergència. 
Què temen els dirigents actuals de CDC, començant pel president Artur Mas que en el seu temps va ser conseller d'economia i finances de la Generalitat, per oposar-se a que Jordi Pujol respongui preguntes, moltes preguntes que ens formulem els catalans desprès de suportar tant d'escarni dels qui ens han governat immerescudament?.
Jordi Pujol, era el 3%, el 5%, o el peix al cove de la familia?
L'element Jordi Pujol i la seva familia segur que formen part d'aquesta repugnant casta politica sectària i podrida que disortadament és tant abundosa en aquest patètic i esperpèntic pais, si ens cenyim a les paraules del recentment nomenat arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, quan parla dels cristians de saló. Jesús el natzarí ja va denunciar ams acritud als poderosos ja fa més de dos mil anys, i la porqueria del poder i politica, no és que continui com aleshores, sinó que ha augmentat escadalosament.
Jordi Pujol no es mereix que cap carrer ni cap plaça de qualsevol vila o ciutat de Catalunya porti el seu nom, no s'ho mereix, i per tant els ajuntaments haurien de convocar plenaris extraordinaris el més aviat possible per acordar eliminar qualsevol vestigi públic, i pagat amb diners públics, que ens recordi al gran estafador de Catalunya que un dia va ser president d'aquest petit i sofert pais.
D'una cosa sí que em sento satisfet i feliç, Jordi Pujol Soley, i és que mai et vaig votar per a que pugessis ser president de la Generalitat de Catalunya, mai.
Addenda.- La merda corrupta del clan Pujol-Ferrusola també esquitxa al conseller Felip Puig i als seus germans. L'herència de la Catalunya del Jordi Pujol Soley i Cia no és altra que la Catalunya dels corruptes i dels estafadors.