Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/9/14

Podemos, els comunistes que fan costat als terroristes de Hamàs

L'islam criminal no és una religió de pau, sinó que és d'odi i de mort
L'organització politica comunista de Podemos, de Pablo Iglesias, ha demostrat una vegada més la seva hipocresia i sectarisme al magnificar el darrer conflicte d'Israel amb l'organització terrorista i criminal islàmica de Hamàs.
Pablo Iglesias s'ha oblidat de dir, en la seva intervenció d'avui al programa Mañanas de la Cuatro que el conflicte de l'any 2012 i el del 2014, entre d'altres, els va desencadenar el terror de Hamàs bombardejant amb missils i coets la població civil especialment del sud d'Israel.
Quan el govern democràtic d'Israrel es va atipar d'aguantar la insolència terrorista d'aquesta banda criminal que diuen que governa la franja de Gaza, és quan va començar a atacar i destruir posicions dels terroristes afectant, no podia ser d'altra manera, a la població civil.
Els criminals islamistes de Hamàs, i això ho haurien de sapiguer Pablo Iglesias i els seus correligionaris comunistes que li donen corda, amb els de l'esquerra europea inclosa, no la volen la pau, el que volen és destruir i abocar a la Mediterrània tots els jueus, i aixi consta en aquells papers que els de Hamàs en diuen la seva totalitària i sectària constutició.
Mai podré estar al costat de persones i de pseudo politics tan sectàris que m'atreviria a dir que també són antisemites. I ho dic perquè si l'exèrcit israelià va danyar i fins i tot destruir habitatges de la població civil incloses escoles i hospitals, tampoc es pot oblidar que els terroristes en qüestió amagaven missils, coets i armament en aquests edificis civils com ho van denunciar des de la mateixa ONU.
I no puc deixar de dir que molts civils inclosos nens i dones van caure sota les bombes israelianes perquè els de Hamàs brutalment i inhumanament els utilitzaven com a simples i prescindibles escuts humans.
Aquesta és la realitat, crua realitat, la realitat que ha demostrat un cop més la bestialitat i criminalitat sense limits dels islamistes tant de Hamàs com de Hezbolà i ara la de la bestialitat sense precedents de les bèsties salvatges islàmiques de l'anomenat Estat Islàmic, o de l'Estat Islàmic Satànic. Ho pensen denunciar els sectaris de Podemos i els patètics sectàris de l'esquerra unitària europea?. Els criminals d'aquest satànic Estat Islàmic, quan se'ls atrapi, només es mereixeran l'aplicació de la pena de mort.
Dona terrorista educant el seu fill per a ser terrorista
Europa i Occident globalment s'ha de defensar amb tots els mitjans disponibles, incloses totes les armes per mortíferes que puguin arribar a ser, per a protegir-nos de tanta indignitat humana i del brutal totalitarisme islàmic.
I a Israel, com a únic país democràtic de tot el Pròxim Orient, se l'ha d'ajudar i donar suport sempre i en tot moment, faltaria més.
I una altra qüestió, senyors de Podemos. Veurem ben aviat la vostra condemna a l'invasió il.legal d'Ukraïna per part de la Russia comunista del nou zar Vladimir Putin que ja ha causat més de dos mil morts?, o veurem com els de Podemos i les esquerres europees condemnen sense manies i amb veu ben alta i clara la bestialitat i crueldat dels criminals seguidors de l'Estat Islàmic que ja han assassinat, torturat i mutilat a desenes de milers de persones?.
No deveu tenir els collons necessaris per a condemnar ni al despòtic feixista/comunista Vladimir Putin, ni els crims contra la humanitat que estan cometent els islamistes de l'ISIS, potser perquè això del totalitarisme brutal ideològicament no us és gaire estrany ni desconegut.

Addenda.- El racista i antisemita francès Dieudonné M'bala podria molt bé animar les campanyes electorals de Podemos del 2015 per la sintonia mútua que sembla que tenen.