Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/9/14

España.cat és la cova tenebrosa d'Ali Babà i dels quaranta lladres

La frustració social que hem patit els ciutadans d'aquesta desgraciada i cruel España de toros i de pandereta amb l'entrada i posterior sortida del jutjat del Jordi Pujol Jr, s'afegeix a la llarga frustració social pel cas enquistat i podrit  de Gürtel, i de tants altres casos que dormen als calaixos de qualsevol jutjat de primera instància, de l'Audiència Nacional o, fins i tot, del Tribunal Suprem.
Que el tal Jordi Pujol Ferrusola ahir a la tarda sortís tan campante desprès de declarar, diuen, davant del jutge Ruz, amb tota la merda corrupta que aquest subjecte i la seva familia arrossega com si fos una llarga cúa de gata maula, no es pot entendre. Es miri com es miri no és comprensible. L'abisme entre els rics cada cop més rics, i els pobres cada cop més pobres sembla que no té horitzó.
Diuen que les decisions i/o sentències judicials s'han d'acatar, el que no vol dir que impliqui, ni de lluny que els ciutadans les acceptem i que les tinguem d'empasar en silenci. Tot plegat fa força pudor, massa pudor. Sembla, i dóna la impresió, que hi ha una oculta i fosca connivència entre els poderosos econòmics i politics per a no remoure massa la merda porca del cas de la familia Pujol Ferrusola, perquè no s'entén que Barcenas ja porti un any a la presó i que el Pujol Jr. continui passejant-se per qualsevol carrer de qualsevol poblet o vila de Catalunya.
Per cert, aquest migdia un canal de TV anunciaba que possiblement el fill gran del poca vergonya expresident Jordi Pujol, havia sortit del territori espanyol. Ha fugit emparant-se en la seva impunitat que li estan atorgant al no tancar-lo a la presó preventivament o simplement retirant-li el passaport?.
No deixa de ser significatiu el desencís i cabreig, sí cabreig, de la policia estatal quan han constatat que el Jordi Pujol fill ha sortit per la porta gran del jutjat deixant enrere, potser, el jutge Ruz possiblement pensatiu i molt preocupat. Per la seva banda, Hisenda de l'Estat espanyol ha xifrat en 32,4 milions d'euros el frau fiscal de la familia Pujol. I aqui no passa res. D'escàndol.
I mentrestant a Catalunya, el president Artur Mas ahir, en seu parlamentària catalana, no va fer ni la més minima referència al cas Pujo,l mentre tirava el capot a les files socialistes del Parlament, i protagoniztava un enfrontament verbal amb l'Oriol Juanqueras.
Vaja, que per arrodonir la cosa, vull dir la merda politica que ens envolta, els d'ERC també tenen un morro que se'l xafen, perquè demanar, ara, entrar al govern quan els de CiU porten més d'un convidant-los a fer-ho i no ho han fet, és tot plegat massa patètic i esperpèntic com per prendre's seriosament la politica catalana.
Si tots ells saben sobradament que el 9N passarà sense pena ni glòria, que no hi haurà consulta, ni referendum, ni res semblant, per què s'entesten en embolicar encara més les ments dels catalans de bona fe i dels il.lusos?.
Fa tot plegat tanta pena..., i alhora tanta ràbia!.
Addenda.- Corrupció de Miguel Arias Cañete, previsible comissari de la UE?