Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

29/9/14

Jordi Pujol: cal tallar branques, fer caure nius i arbres sencers?, sí

El pinyol de CDC controlat pel Jordi Pujol Soley
El blanquejador de diners que durant 23 anys va tenir a les seves mans totalitàries el destí de Catalunya, em refereixo al patèticament grotesc i barroer Jordi Pujol i Soley, des de la seva esperpèntica actuació en la seva compareixença al Parlament de Catalunya, encara ens resulta molt més traidor a la gran majoria de ciutadans de Catalunya que va governar en el seu dia.
Aquest ex politic superb i prepotent (sempre ho ha sigut) ha de saber que els catalans brandarem, no només un arbre, sino tots els que facin falta per fer caure nius i branques i arbres sencers, si cal, per ha fer net de la corrupció i de la mediocritat politica que patim els catalans.
Quan parla de nius i branques, el Jordi Pujol es refereix potser als seus protegits durant tants anys, i que podrien quedar despullats davant de la opinió pública a causa d'assumptes poc ortodoxes i/o il.licits comesos al llarg de més de tres dècades?. Ho dic perquè encara no està gens clar el cas Banca Catalana que caldrà que la justicia desenterri el més aviat possible, ni el cas Palau de la Música, ni el cas de l'enriquiment escandalós de la familia Pujol-Ferrusola conegut recentment, etc.
Qui s'ha cregut que és aquest tal Jordi Pujol Soley per anar al Parlament de Catalunya a escridassar els diputats. Quina merda humana i politic és aquesta.
El Pujol amb la seva perversa actitud al Parlament, no va faltar el respecte als parlamentaris catalans, va insultar i faltar al respecte al poble de Catalunya, a tot el poble, si tenim en compte que el Parlament és la Cambra politica elegida per tots els catalans.
I això que tot sovint deia el Pujol, i que encara es va atrevir a dir al Parlament, afirmant que "el meu projecte era construir Catalunya" això ja no s'ho creu gairebé ningú. I que aquest home no parli més de moral i d'ètica, perquè no fa altra cosa que tornar a insultar a tots els catalans.
Com s'atreveix a reivindicar moral i ètica qui ha demostrat no tenir-ne?. Aquest home, a la seva edat, ja hauria de saber que de porc i de senyor se n'ha de venir de mena.
Del 3% al 5% i el peix al cove del clan Pujol-Ferrusola
Per cert. El trist i patètic paperot que va fer el portaveu de Convergència durant l'acte de compareixença del Pujol al Parlament, no va fer cap favor a aquest partit que cada vegada que convoca eleccions perd vots i diputats.