Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/9/14

La secta Pujol - Ferrusola i el ball de milions d'euros que remenen

Els Pujol-Ferrusola ja han demostrat les seves maneres de fer
L'escandalós ball de milions d'euros que han estat remenant durant anys el clan mafiós Jordi Pujol-Ferrusola desxifrat pas a pas pel diari madrileny El Pais.
Avui és el dia en que el Jordi Pujol Ferrusola s'aseu davant del jutge per a declarar.
Ja veurem què dóna de si aquesta primera sessió judicial pel que fa a les declaracions de l'imputat, fill primogènit del clan mafiós capitanejat per l'ex president de la Generalitat de Catalunya.
El que sí que dóna de si i molt són els mitjans de comunicació que no estalvien paper ni espai a les seves webs per a facilitar-nos els màxims detalls i informacions de tota la corrupta trama Pujol-Ferrusola que ja ha durat massa anys.
Silencis còmplices, suports ocults de la casta politica casposa especialment del PP i del PSOE al llarg de tots aquests anys, no ha sigut suficient per a silenciar les investigacions periodistiques.
El diari castella`El Pais ens facilita ampla informació de tot el clan Pujolista amb tot un regitzell de detalls de cada un dels membres de la familia., i el diari El Mundo, també de Madrid, ens ofereix ampla informació de tot l'entramat empresarial de l'altre fill, de l'Oleguer Pujol Ferrusola.
I en mig de tota aquesta porqueria merdosa de la casta politica catalana, l'actual president, Artur Mas, i d'altres membres de la direcció de CiU mai van detectar res?, tot i que Artur Mas va ser precisament conseller d'economia i finances de la Generalitat de Catalunya durant els anys 1997-2001?. Costa de creure que tota la merda pujolista els hi passé pel davant i no detctessin res de res.
I en mig d'aquesta voragine de corrupció, de prevaricacions, de mentides i de bruts silencis de la casta politica casposa espanyola i catalana, ara ens surt el flamant secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, dient que en cinc anys s'ha de reduïr el monstruós frau fiscal d'aquesta España corrupta que ha aprofitat la crisi per a destruir la clase mitja, enfonsar la clase treballadora i enriquir, encara molt més, als que ja eren rics i als defraudadors i evasors.
Pedro Sanchez, a la dreta de la imatge
Fixem-nos que no parla d'acabar d'una vegada per totes amb el frau fiscal, parla de reduïr-lo tan sols.
I la pregunta obligada que li formularia a Pedro Sanchez és la següent: Què ha fet, doncs, el PSOE de Felipe González i del Rodriguez Zapatero que es va mostrar totalment passiu i inactiu per a fer front al robatori  i estafa sistemàtic derivat del frau fiscal durant tots aquests anys?.
Que no fes res el PP de l'Aznar ni ara el del Rajoy és, en el fons comprensible. Ja podem veure tots plegats com les clavegueres del PP estan plenes de merda, de tanta merda, que ni ells mateixos se l'acaben perquè els hi surt imparable pels quatre costats.
Addenda.- Tot sobre El cas de la familia Pujol-Ferrusola. On està la vostra ètica i moral, familia Pujol-Ferrusola, en el 3% o en el 5% dels diners de tots els catalans que vàreu estafar?.