Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

30/10/14

L'Espanya corrupta ja és la joia de la corona de la Unió Europea

El que fou el braç dret de la pepera Esperanza Aguirre, aquella que no sabe, no contesta, quan li interessa, ha mentit quan ha afirmat que no coneixia alguns dels alcaldes del PP imputats per corrupció a l'Operació Púnica.
España ja fa temps que ha esdevingut la Botswana africana peró en versió europea.
El Mariano Rajoy, el president del govern espanyol, ja no té cap credibilitat, com tampoc la té tot el seu govern que l'han perdut merescudament al llarg dels tres anys que porta a la Moncloa: El Mariano Rajoy no ha parat de mentir, de tergiversar i de manipular la crúa realitat social i econòmica espanyola durant el temps que porta com a president.
El PP no té, tampoc cap mena de cridibilitat, i si encara n'hi quedava una mica (cossa que dubto) a les darreres hores se l'ha carregat del tot ell solet, negant-se a engegar al Congreso de Diputados un debat sobre la corrupció. Si aquesta genteta tinguessin realment les mans netes, ben netes de corrupteles, no haurien de temer un debat d'aquestes característiques. Bloquejant el debat, no fan altra cosa que reconèixer que la merda pestilent i corrupta continua inundant les canonades i les clavegueres del carrer Gènova.
Mariano Rajoy i tota la direcció d'aquest repugnant partit politic, amb la putrefacta corrupció politica que arrosseguen d'Alacant, de València, de les Balears, de Castelló, de Madrid, de Galicia, etc, ja van més que servits amb els seus plats plens de merda politica. Aquest és un partit politic que no es pot ni agafar amb pinces, perquè es desfaria com un cadàver en ple procès de descomposició. El PP ja no es mereix cap respecte ni cap credibilitat per part dels ciutadans de bé.
Que la Dolores de Cospedal i d'altres dirigents d'aquest partit ultradretà i conservador, no s'esforcin fent declaracions buides i hipòcrites, reconeixent, ara, la putrefacció politica, ètica i moral de molta gent d'aquest partit que dura des de fa massa temps i tots callaven. Vosaltres, els del PP i també els del PSOE, sou realment els antisistema.
Ja no estan capacitats per aturar aquest riu de merda politica de la seva pròpia casta que els ofega. No es tracta, Rajoy, d'algunes poques coses, no, perquè en són massa i massa escandaloses i perverses.
Les teniu al vostre partit, des de León a València, des de Murcia a Madrid i més enllà, etc. Per arreu en aquests darrers anys, els escàndols de prevaricacions, de mentides, de falsedats documentals, de malversacions i de robatoris de diners públics, us han estat esquitxant de merda, i ara en teniu tanta, que foteu una fortor i una pudor que resulta insuportable.
A contra cor, peró decididament l'any 2015, que ja està a la cantonada esperant-nos, votaré a Podemos amb la finalitat única d'ajudar al conjunt de la societat a destruir l'actual sistema politic que ha demostrat que no serveix als interessos generals i col.lectius, sinó que el seu corrupte diseny està exclussivament al servei dels rics i del poder corrupte establert.
En els darrers 7 anys, a España malgrat la crisi, els rics s'han fet molt més rics, i la classe mitja i treballadora s'han empobrit escandalosament. Mapa de la corrupció a Espanya.

Addenda.- Noticies sobre la corrupció a España.