Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/11/14

El 9N jo no votaré, ja ho faran els moros incentivats pel Govern

Una de tantes esglésies cristianes i coptes cremada a Egipte
El 9N pel camí que va, els politics l'estan convertint en un autèntic Mercat de Calaf.
Tot hi cap, fins i tot els vots d'un grapat de moros que deu fer quatre dies que han arribat a casa nostra, la majoria d'ells il.legalment, i que no deuen tenir ni la més minima punyetera idea ni de la història de Catalunya, ni de la Peninsula Ibèrica, ni de com s'ha anat forjant al llarg dels segles l'Europa actual, aquesta més que qüestionable i patètica Unió Europea que desgraciadament suportem, i que sembla que Europa decididament es vol suicidar.
Ah!, i per a aquesta gent forània que sembla que podran votar el 9N, l'any 1714 els hi deu sonar a música de la Meca.
Així doncs, el diumenge dia 9 de novembre ja no cal molestar-se per anar a votar. El Govern de Catalunya sembla que, fins i tot, ja s'ha compromès a construir una gran mesquita a la gran, egòlatra i centralista Barcelona. 
Possiblement encara ens tocarà buidar-nos la butxaca per ajudar a pagar la despesa d'aquest projecte islàmic. Es veu que per al Govern no hi han altres prioritats, com per exemple el retorn de les pagues extres als treballadors públics de Catalunya. Per exemple.
Ara resulta que mentre a molts països islàmics on ni tan sols s'autoritza construir temples cristians, coptes, de ritus armeni o sinagoges, i que en el pitjor dels casos fins i tot els cremen i destrueixen,  i assassinen indiscriminadament als cristians, aqui els hi facilitarem i ajudarem a construir una o més mesquites.
Com a català considero que el 9N, a mi en particular, no hem produeix ni cap il.lusió ni cap esperança per a la meva terra, més aviat és tot el contrari, tot observant com l'escandalosa mediocritat politica actual que hauria de dirigir el nostre present i futur, cau tan baixa arrossegant-se als peus del col.lectiu musulmà.
No és una broma, és una porca amenaça real dels islamonazis
Jo mai barrejaré el meu vot amb els vots de gent que, empesa per la desmesurada i irresponsable avidesa de poder dels politics, tampoc deuen tenir ni la més minima idea de la Guerra de Successió, ni del que fou segles enrere la Marca Hispanica, o del regne Catalano-aragonès, etc.
Aquesta gent, si van a votar, ho faran pensant en la seva mesquita, tota la resta segur que tan se'ls hi en fot.
Per cert, la majoria de politics s'haurien de llegir detingudament els 114 capítols de l'Alcorà (Al Quran), perquè només desprès d'haver-lo llegit, tota aquesta gent prendran consciència que l'islam ni és tolerant ni és una religió de pau. Exemple: (Cremen vius als membres d'una familia cristiana).
Un darrer apunt. És cert que aquest 9N descafeinat i aigualit s'ha pactat en silenci i d'esquena als ciutadans de Catalunya?. Si més no, així n'informa El Periódico de Catalunya. Com diuen els castellans, para este viaje no se necesitan alforjas. I en mig de tot aquest embolic, només ens falten les impertinències i les insolències del sudaca Vargas Llosa, un sudaca que ningú l'ha cridat en aquesta història.
Que se'n vagi a resoldre els nombrosos problemes que tenen al seu país, que feina tenen per rentar la seva pròpia roba, i que no ens vingui a tocar els collons, perquè el perill real per a la democràcia no és Catalunya, ho són precisament les repúbliques bananeres sudaques, d'on és originari aquest home.
Addenda.- La covardia d'Occident i l'Islam. I també em vull referir, posats a fer, a la brutalitat criminal dels palestins.