Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

25/11/14

Mariano Rajoy, el president líder de la mentida i dels desproposits

L'Europa de l'Angela Merkel, la lideresa de la democràcia cristiana del Bundesbank, ja comptabilitza 123 milions de pobres.
L'Europa de la dreta mès pura i dura de la Merkel i del Rajoy,  ha fet i està fent als rics més rics, i els pobres més paupèrrims i miserables com mai s'havia vist.
Té tot el sentit humà i social que, com jo, milions de catalans i espanyols estiguem decidits l'any electoral del 2015, votar Podemos, Podem, sense manies, sense contemplacions i alhora amb la confiança i l'esperança més que humana i justificada de derribar i destruir, d'una puta vegada, a aquesta dreta espanyola hereva directa del franquisme que encara avui continua retroalimentant al PP, el partit fundat per
aquell ex ministre de Franco que es deia Manuel Fraga.
Així lluita contra la corrupció el Mariano Rajoy i el seu govern ultraconservador, i així creixen els Circulos de Podemos per tota la geografia peninsular. El govern del Rajoy ja porta tres anys mentint i incomplint sistemàticament allò que els patètics partits politics en diuen programa electoral. De què serveixen aquests programes si no és per enganyar i estafar a l'electorat?.
Tots aquests programes són autèntics papers mullats, i així ho han anat demostrant els diferents governs del PSOE i especialment del PP que, en el cas del govern Rajoy, ha traspassat en escreix la ratlla vermella.
Rajoy, el manipulador i mentider compulsiu
És un govern patèticament esperpèntic i impúdic, no em venen al cap altre qualificatius més expressius i realistes per a definir aquest govern miserable que estem suportant des de fa tres anys.
I al damunt la corrupció que ha omplert de merda totes les xarxes de clavegueram del país. Diuen, els del PP i del PSOE, que lluitaran contra la corrupció..., de veritat?: clica aquest enllaç.
Aquesta gent, per no tenir, no tenen ni ètica ni vergonya. No ens mereixem tota aquesta porqueria de la casta politica que s'ha alimentat d'un bipartidisme que ha quedat demostrat que només ha servit per afavorir la corrupció, alimentar la indecència politica i amagar-se les vergonyes entre ells.
Això s'ha d'acabar a partir de l'any 2015 votant Podemos i a Podem responsablement tot pensant amb la col.lectivitat social, perquè el que la casta politica en diu sessió de control, no és més que una sessió de guinyol patètica i de mal gust, i ja n'estem tips i farts de tanta mentida i falsedat.
Ves-te'n Mariano Rajoy, i fes un favor al teu pais que dius que tant estimes.
Addenda.- La corrupció al PSOE de Juan Guerra i de Luis Roldan, etc. En definitiva, la corrupció s'ha instal.lat al bell mig del bipartidisme espanyol.