Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/12/14

La Catalunya més patètica de l'Artur Mas i de l'Oriol Junqueras

D'escenificar ja en saben. Ja en tenen molta pràctica
A hores d'ara a Catalunya em sembla que ja ningú sap exactament per on anem tots plegats.
El seguit de despropòstis, de continuats canvis de cromos, d'ofertes i contraofertes, d'inútils i estúpides reunions a porta tancada que es fan entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el sempitern aspirant a ser-ho, l'Oriol Junqueras, em resulta tan patètic i esperpèntic tot plegat, que mavorreixen, em desmotiven i em repugnen.
La reunió d'ahir va ser un altre sonat fracàs com estava cantat fins i tot abans de començar. No es podia esperar res més de tota aquesta escenificació que de fet, cada dia que passa, interessa a menys catalans.
Si a tot aquest patetisme sociopolitic hi afegim les aspiracions no dissimulades de les matrones d'Omnium Cultural, Muriel Casals, i de l'ANC, Carme Forcadell, per engreixar aquella llista que en diuen unitària, l'amanida ja la tenim servida. Només falta parar la taula, que tornin a reunir-se inútilment i, a continuació que comenci el ball de gitanes.
L'espectacle depriment que CiU i ERC en especial ens han estat oferint i continuen oferint-nos des de fa cosa de dos anys, està donant com a resultat que a hores d'ara hi hagi un bon grapat més de catalans contraris a la independència de Catalunya, que no pas dels que hi estan a favor. 
D'esquerra a dreta: Carme Forcadell i Muriel Casals
Aquest capgirament de tendència no hauria de sorprendre ningú, ni a aquells que des del primer dia s'han mostrat en contra de la independència, ni d'aquells que des del primer dia es van decidir a utilitzar l'estelada com a bufanda, capa o guarniment permanent de balcons i finestres.
L'estupidesa de la mediocritat politica que ja fa massa anys que es dedica a torejar-se sense escrúpols la societat a la que hipòcritament diuen que serveixen, fa que tota aquesta gent ja no es mereixin que els hi donem més confiança ni més corda, i els hem de dir que ja n'hi ha prou de sessions de circ i de titelles de fira de festa major estiuenca.
Particularment, i pel que fa a mi, se me'n refot que el Mas i el Junqueras arribin a un acord per formar una llista unitaria. En qualsevol cas jo no la votaré, segur que no. I si com proposen els de CiU des de fa setmanes que cal que l'Artur Mas acabi la legislatura, també ho tinc ben clar. Quan es tornin a convocar eleccions catalanes i estatals, decididament votaré en tots dos casos a Podemos que, precisament demà diumenge, aquesta formació politica farà un acte preelectoral a Catalunya, al qual no hi assistiré, però els votaré SÍ o SÍ.
I no és que aquesta gent em facin excessiva gràcia, però serà la única manera, la única arma democràtica, que tindré al meu abast per a expressar la meva personal repugnància a les politiques que s'han fet i es fan tant des de la Generalitat de Barcelona, diuen que també ho és de Catalunya, com també des del patètic i esperpèntic govern del PP presidit pel mediocre, manipulador i mentider compulsiu Mariano Rajoy. Fonamentalment el PP ha protagonitzat al llarg de l'any 2014 que ja s'acaba la descomposició institucional d'Espanya.
Addenda.- .Greu conflicte intern a l'ANC.