Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/12/14

L'independentisme català, sectari i feixista, ja s'ha tret la màscara

Desprès del 9N a Catalunya ja s'han començat a desfermar preocupants impulsos de revenja, d'odi i del pensament únic, tot acompanyat en campanyes de boicots a empreses catalanes. Desprès del 9N on 2.305.000 ciutadans amb dret a vot, dels més de 5.310.103 que estan censats a Catalunya, van decidir-se per votar, la radicalitat totalitaria i feixista que estava latent i a l'espera de desfermar-se, ja s'ha tret la màscara.
En principi és d'agrair que ho hagin fet, així sabem tots qui som, com pensem uns i altres i què volem i com ho volem.
El Parlament de Catalunya ha crispat la vida social del país
En principi vull reflectir alguna dada dels resultats de l'escrutini d'una mena de consulta que, en el millor dels casos, se l'ha de qualificar d'al.legal, tot i que si ens posem a mirar prim va ser del tot il.legal. 
No podem oblidar tots els catalans, tots, des del primer al darrer, que Catalunya està integrada geogràficament, politicament, econòmicament i socialment a l'Estat espanyol, tot i que és un Estat de nacions els hi agradi o no als de Madrid, als andalusos, als asturians o als extremenys, etc.
Deia que volia referir-me a alguna dada o dades. Dels 2.305.000 ciutadans que van votar el dia 9N, la suma dels qui van omplir la papereta amb el SI/SI van ser de 1.860.000 electors, la qual cosa demostra que, si aquella votació hagués estat juridicament i politicament formal i legal, s'hauria de concloure que la gran majoria de catalans no estan per la independència. Dels qui van votar SI/NO van sumar més del 10% del total dels vots emesos: (veure els resultats). Curiosament s'oculta l'abstenció... per què?.
I per si tot això no fós poc com per enterbolir encara més l'ambient politic de cara unes hipotètiques eleccions plebiscitàries,-que estan cuinant els d'ERC i CiU amb l'acompanyament de la comparsa de la CUP-, ara a tota aquesta colla de politics els hi han sortit dos granots purulents: els escindits del residual PSC, i una altra organització que s'autoproclama d'Esquerres i independentista, tot plegat al marge de Podem/Podemos.
L'enemic de qualsevol batalla i de qualsevol guerra, històricament sempre ha buscat la fòrmula per a dividir l'enemic, però a Catalunya no cal que vinguin els enemics allende los mares, perquè els politics i els aspirants a politic a Catalunya, (això de la politica deu donar molt de si pel que es veu), ja es divideixen i s'enfronten entre ells per veure qui és més independentista i més radical. 
Elena Ribera, la diputada de CiU que crida al boicot
Així sí que Catalunya farà cami per caminar soleta, especialment amb aquesta basòfia de pijoprogres que van proclamant per la xarxa que es faci boicot a les empreses que, com Freixenet, no està per la tasca de la independència. 
La crida més o menys velada al boicot contra Freixenet que fa uns dies va avançar Elena Ribera, diputada de CiU al Parlament de Catalunya, és alarmant i molt preocupant. A aquesta dona ja se l'hauria d'haver cessat.
O sigui que, enlloc d'afavorir a les empreses de casa en uns moments de crisi com la que vivim, se les ataca i es demana que se les boicotegin, i això ho proclama una diputada d'Unió. I el pensament únic es vol anar imposant demanant, també, boicot a les TV espanyoles i d'altres, reclamant que a Catalunya només es puguin veure TV3, 8TV i la TV del Punt/Avui. Això sí que seria una cruel rentadora de cervells. La censura ja està també cuinada i enllestida?; no en vàrem tenir prou i massa amb la del franquisme?; no s'adona tota aquesta gentusa estúpida que estan donant sòlids arguments a l'espanyolisme més ranci i cavernícola?. 
Vaja home, així sí que es fa país, però un país de gossos rabiosos, de sectaris de pensament únic, de totalitaris i de feixistes radicals, perquè cal tenir en compte que el feixisme no és patrimoni exclussiu de l'extrema dreta, perquè també és patrimoni compartit per l'extrema esquerra. 
I per cert, i abans de tancar aquest post, potser ja comença ha ser hora que el president Artur Mas, l'Oriol Junqueras i les comparses que els adulen, comencin a dir que pensen fer-ne dels milers i milers de catalans que treballen en diferents terrioris de l'Estat espanyol i que, molts, són funcionaris públics de l'Estat. En cas d'independència de Catalunya tots aquests catalans es quedaran amb el cul a l'aire?.
En definitiva, jo mai estaré al costat de genteta tan sectària i excloent. Mai he compartit ni compartiré allò de "o estàs amb mi o estàs contra mi". No és, precisament, la meva forma de ser ni de pensar. Així no senyors de Madrid; així tampoc senyors de Barcelona. Malgrat tot, vull creure que no tots els independentistes catalans siguin tan sectaris i tan mediocres.
Addenda.- El frau fiscal a Catalunya. Què ha fet el Govern d'Artur Mas per evitar-lo durant les dues mitjes legislatures, o sigui al llarg dels darrers quatre anys de govern de CiU?.