Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

16/12/14

Islamofobia, cristianofobia, el Pegida i l'Angela Merkel

La canciller cd'Alemanya Angela Merkel, la dona de ferro de l'austeritat de la UE, diu que està esgarrifada per l'embranzida que el moviment social Pegida (Europeus Patriotes contra la Islamització d'Occident) està agafant especialment a l'est del pais germànic i, en concret, a la ciutat de Dresde capital de Saxonia.
Més de 15.000 alemanys es van manifestar per aquesta ciutat tips i cansats de suportar unes politiques de la Unió Europea excessivament condescendents amb l'islam, i repetidament silenciosa i covarda quan es tractaria de denunciar obertament i amb la màxima energia les massacres que es cometen contra els cristians a nombrosos països islàmics, com per exemple a Egipte, Libia, l'Iraq, Malaïssia, Paquistà, Nigeria, Iran o a la mateixa India.
No hi ha cap mena de dubte que l'escalada anticristiana i antioccidental que ja fa temps que han desencadenat els musulmans d'arreu del món, ha de tenir necessariament una resposta el més contudent possible des dels pobles i nacions occidentals, si més no com a reacció d'autodefensa de les nostres llibertats, de la democràcia i dels drets humans, drets que massa sovint són violats i violentats per l'islam.
Suposo que no caldria recordar que a l'Arabia Saudita, un pais islàmic considerat moderat, està totalment prohibit construir cap església ni temple cristià; no es pot fer demostració de cap signe o simbol cristià en públic, i que països com Qatar o AbuDabi donen suport als criminals i assassins de l'Estat Islàmic entre d'altres grups islamistes criminals.
Per tant, no veig per enlloc l'alarma que ha expressat l'Angela Merkel davant la reacció de milers de ciutadans alemanys contra la progressiva islamització del món occidental i, especialment, d'Europa. El que hauria de fer l'Angela Merkel i amb ella tots els governs de la UE, és seguir les passes dels anglesos anunciades per David Cameron tallant les ales als yihadistes., i deixar de lamentar-se pel sorgiment natural i necessari del Pegida.
De ben segur que si jo fós alemany i a hores d'ara visqués a Dresde, m'hagués afegit ràpidament als més de 15.000 manifestants per expressar la meva repulsa i condemnar la prepotència i l'insolència del món islàmic, inclosa la Turquia islamiztada i radicalitzada d'Erdogan, el nou califa turc, país on els cristians tampoc s'ho passen gens bé. Turquia no és Europa ni paet d'Europa, perquè mai ho ha sigut, ni ganes.
Els europeus no necessitem per a res ni l'islam, ni la seva cultura anclada a l'edat dfe pedra, ni menys encara la seva condemnable Sharia que entre altres coses, converteix les dones i smples objectes o com esclaves sexuals al servei del masclisme islàmic.
La islamofòbia no l'hem inventat els occidentals; l'islamofòbia l'han promogut a consciència els propis musulmans amb la seva cristianofòbia. Així de clar i de cruel. Valgui l'exemple del què són aquesta gentusa clicant aquest enllaç. I això ho fan i ho diuen des de casa nostra que ningú els hi ha dit que també és la seva.
Addenda.- Jesús de Natzaret ja va dir que desprès d'ell vindrien falsos profetes. Qui vulgui entendre, que entengui.