Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/12/14

PSOE-PP ja preparen la gran coalició per a frenar a Pablo Iglesias

Rajoy lluïnt el blau de la gavina i la Susana Diaz el bermell de la rosa
Mariano Rajoy, el gallec i president espanyol mentider compulsiu, i Susana Diaz, la presidenta andalusa desbordant d'ambició, fins i tot s'han posat d'acord amb la indumentaria que es tenien de posar per escenificar l'abraçada còmplice que tant els ha agradat als varons del PSOE i del PP.
És clar. PP i PSOE a la pràctica són el mateix, i per això han decidit coincidir amb els colors que els identifiquen en les respectives propagandes electorals.
De totes maneres, aquest abraçada i petonet inclós lluny de tractar-se d'un simple compliment protocolari, va molt més enllà. Cal que no perdem la memòria històrica, i recordar que fa pocs mesos i a resultes de la força social que ha agafat Podemos, va ser el mateix ex president del PSOE, Felipe González, qui va proposar amb veu ben alta que caldria fer una gran aliança o coalició nacional PSOE-PP o PP-PSOE, l'ordre dels factors, com tots sabem, mai altera el producte.
I aquesta idea ha sigut captada pel PP que en alguna ocasió també ha fet una proposta molt semblant al llarg de les darreres setmanes. El que passa que tant el PP com el PSOE, molt més els populars que els socialistes, estan ben tacats i exquiixats de merda, per la seva pròpia merda dels nombrosos casos de corrupció del PP que no els esmentaré perquè la llista seria molt llarga, i pels ERE dels socialistes d'Andalusia, etc, etc, i amén.
Sondeig de GESOP per a El Periodico de Catalunya. Publicat el 23-12-14
Les guites que el mediocre Mariano Rajoy es dedica a enviar-li al diputat i secretari general del PSOE, Pedro Sanchez, des de l'escó del president, i les referències repetides que Rajoy fa a Rubalcaba que sempre estava preparat per als acords, permeten pensar sense temor a error, que l'abraçada i petonet de Rajoy-Diaz a les portes de la Moncloa van més enllà.
I si a tot plegat hi afegim la cada cop més evident intenció de l'andalusa de presentar-se a unes primàries per a fer un pols amb Pedro Sánchez i ser el cap de llista i presidenciable del PSOE a les properes eleccions de la tardor del 2015, el menú de gavina amb guarniment de pètals de rosa està servit. Bon profit.
Addenda.- Un país com el nostre que desprès de 36 anys d'aprovar aquella Constitució del 78, i que està totalment superada per la història, encara es parli de transcisió, és un país que politicament està malalt, i que la democràcia encara té molts voravius foscos i preocupants.