Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/1/15

Charlie Hebdo ha sigut victima de la bestial criminalitat islàmica

Segons informen alguns mitjans de comunicació, els dos germans islamistes criminals que van matar a dotze persones durant el seu mortal atac contra la revista satírica Charlie Hebdo, la policia francesa ja els té localitzats i acorralats a uns 50 quilòmetres de Paris.
Els presumptes criminals Cherif Kouachi, 32 anys, i Said Kouachi, 34 anys
Que no se'ls hi escapin aquest parell de primats, que no puguin fugir més. 
Atrapeu-los el més aviat possible, i que tot el pes de la llei caigui sobre els dos assassins. Per manca de la pena de mort a la Unió Europea, al menys tanque-los de per vida sense possibilitat d'escapatoria. Será la manera més digna de fer justicia per la mort d'una dotzena de francesos innocents que mai haurien d'haver passat per aquest mortal trangul.
A què esperen les autoritats franceses, en aquest cas concret, i què esperen la resta de governs europeus en tancar les fronteres als qui han marxat a Siria i a l'Iraq per formar part del criminal i bàrbar Estat Islàmic, per a desprès tornar als països que els van acollir per a assassinar en nom d'una pseudo religió que ni a Occident, ni a Europa en concret, ni ens va ni ens ve. perquè no la necessitem per a una puta merda.
El que s'ha de fer és anular els seus passaports per a que no puguin tornar per a matar ciutadans innocents siguin francesos, espanyols, alemanys o finlandesos. Mai aquesta gent porca i bestialitzada pel radicalisme islàmic han de tenir ni la més minima possibilitat o oportunitat per fer trontollar els valors de la nostra cultura occidental, i menys encara les nostres llibertats individuals i col.lectives que ens hem atorgat no sense sacrificis de tota mena al llarg dels segles.
Assassinats per la satànica intolerància i criminalitat musulmana
Ni els governs ni la societat europea i occidental els hi hem de donar treva a aquesta escoria humana i social. Mai els hi hem de tenir el més minim respecte ni la més minima deferència, perqupe està clar que no se la mereixen, ben al contrari.
Desprès de tot el que està passant a França, i que ha trasvalsat a tota la societat europea i mundial per la barbaritat i brutalitat dels assassinats a la seu del setmanari Charlie Hebdo, és d'esperar que les forces aliades que diuen que estan atacant a l'Estat Islàmic, radicalitzin les seves accions militars i acabin per destruir el més aviat millor a l'inexistent Estat Islàmic, aquell cau de primats criminals i assassins islàmics. L'Estat Islàmic és un fantasma satànic que s'ha de destruir amb urgència i sense pietat.
I que els mitjans de comunicació no siguin tan curts de vista i de gambals. L'atemptat contra Charlie Hebdo no és solament un atac a la llibertat d'expressió, va molt més enllà.
L'acte criminal islàmic té com a fita última la destrucció de les llibertats democràtiques i de la cultura occidental. No oblidem això, i els periodistes que tampoc ho oblidin, o faran un dèbil favor a la democràcia i a Occident.
Per cert, actes criminals i inhumans com els protagonitzats pels dos germans islàmics assassins, enforteixen als qui se'ls acusa d'islamofòbia com el moviment social alemany Pegida que, fa uns dies va reunir a vora 20.000 alemanys als carrers de Dresden, i avui ha convocat una altra manifestació contra la demostrada perillositat de la islamització d'Europa.
Els perills reals per a Europa i Occident no venen ni mai han vigut de l'Estat Jueu d'Israel ni del judaïsme, ben al contrari. Els perills més que reals i ben explicitats i demostrats ens venen de l'islam sense cap mena de dubte.
Jo mai m'afegiré a una manifestació contra la islamofòbia, ben al contrari. En qualsevol cas, sí que m'afegiria al moviment alemany Pegida o a algun altre moviment social o politic afí.
Addenda.- La multiculturalitat de merda destruirá Europa.