Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/1/15

La Unió Europea està segrestada per l'alemanya Angela Merkel

La governadora general de la Unió Europea, Angela Merkel, i el seu ministre d'economia, Wolfgang Schäuble, han arribat a un punt de supèrbia i de perillosos tics autoritaris neofeixistes, que haurien de preocupar, i molt, no ja als politics dels diferents països que configuren l'actual patètica i merdosa Unió Europea, sinó que també ens hauria de preocupar seriosament a tots els milions de ciutadans d'aquesta UE que està venuda al capitalisme més cruel i criminal.
Angela Merkel i el seu ministre Wolfgang Schäuble
L'Angela Merkel i Schäuble, la seva inseparable comparsa, amenaçant als grecs tot advertint-los de les conseqüències que podrien patir els grecs segons on vagin a parar els vots de les eleccions de Grècia del proper dia 25 de gener.
El que es mereixerien és que els europeus comencem un boicot a tots els productes d'origen Alemany, com a resposta a les constants i insolents ingerències de l'autoritarisme alemany en tots els assumptes que afecten al conjunt de la Unió Europea.
Per sort la UE no és només germànica, tot i que patim les imposicions de crúa austeritat que ens imposa l'Angela Merkel.
Jo, el boicot als productes Made in Germany, fa molt temps que l'exerceixo com a resposta personal a la crueldat de les politiques dels democristians de l'Angela Merkel, que exigeixen aplicar a la Unió Europea, juntament amb la maleïda i podrida Troika, i que tantes llàgrimes i angoixes han provocat i provoquen a grapats de milions de families europees. Cal una nova Unió Europea, és urgent, urgentissim i arraconar als actuals dirigents de la UE inclosa la Merkel en primer lloc.
El que no sé en certesa és si aquest canvi radical politic, econòmic, social i cultural que necessita Europa el podrien capitanejar amb èxit els de Syriza i els de Podemos, per exemple. Però el que sí que és segur, és que amb els actuals màxims dirigents politics de la UE i amb els partits que els hi donen suport, el canvi que necessitem els europeus no arribarien mai.
Ahir vaig penjar un post on deia que he decidit no votar Podemos com pensava fer-ho setmanes enrere, i argumentava els motius del meu canvi. Però quan t'assabentes de les pèrfides intromissions de la Merkel i de la merdosa Troika en assumptes d'altres països, com és el cas de Grècia, se'm regiren els budells i a l'hora de la veritat, no sé encara el que decidiré.
És per això que cal donar una bona patada a l'espinada de l'actual UE, per a destruir-la i tenir l'oportunitat de dissenyar-ne una altra que realment tingui cura dels ciutadans especialment en els assumptes socials, sanitaris, d'edudació i de revalorització dels valors morals que són pròpis de la nostra cultura judeocristiana.
Els valors europeus, occidentals, no tenen res a veure en d'altres valors culturals, morals i ètics que, a poc a poc, se'ns volen anar imposant com aquell que no fa res. I em refereixo especialment a l'islam que no té res a veure, ni de lluny, amb els nostres valors morals, ètics, socials i amb la nostra cultura.
El moviment social alemany Pegida, al qual se l'acusa injustificadament d'islamòfob, té el suport moral i la comprensió de més d'un terç dels ciutadans alemanys. Per alguna cosa serà. Com ens podem acceptar un sistema religiós tant oposat a la nostra cultura, si els països islàmics encara viuen anclats ha l'edat de pedra?. Per tant, islamofòbia?, està clar que sí. I cal preguntar-se quina mena d'immigració estem acollint en el conjunt del territori espanyol. Potser és una simple casualitat que el moviment social Pegida d'Alemanya estigui creixent sense parar?.
Per acabar el post, vull insistir en que la vella Europa no es mereix que se la maltracti d'aquesta manera, ni es mereix que les politiques que han imperat i imperen al si de la UE, estiguin sotmeses als dictats i necessitats del capitalisme més cruel i inhumà condemnant els ciutadans a la misèria.

Addenda.- Els bancs, a España, continuaran robant-nos.