Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/1/15

L'Islam més criminal i assassí s'ha desfermat al centre de Paris

EL TEXT INDICATIU
Europa, la UE, s'ha de plantejar seriosament i amb urgència la restauraració efectiva de la pena de mort per als delictes de terrorisme amb resultat de mort d'innocents.
I és que els qui encara es creuen innocentment o simplement per ignorància que l'islam és una religió de pau i tolerància, moralment i èticament tenen la obligació de llegir-se els 114 capitols de l'Alcorà (Al Qur'an) i s'adonaran immediatament que van ben errats en les seves apreciacions i valoracions pel que fa a aquesta religió.
* Llegiu aquesta carta oberta als musulmans, escrita el dia 21 de juliol del 2014. No té pèrdua.
L'islam criminal i assassí
L'atemptat brutal i assassí comés per dos o tres islamistes primaris i bestialitzats assassinant a una dotzena de ciutadans francesos i deixant un reguitzell de malferits, ens demostra un cop més com n'és de bèstia i inhumà l'islam portat a l'extrem de la irracionalitat humana, si és que aquesta gentusa de merda encara conserven alguna característica pròpia dels humans.
La intolerància que és una característica pròpia de l'islam, es mama per qualsevol pàgina i racó de l'Alcorà, i per tant, els politics occidentals que s'entesten en els estúpids principis del fals bonisme, de la multiculturalitat,i del diàleg interreligiós, hauran de començar a canviar el disc, i admetre que amb tanta tolerància emparant-se en la democràcia i els Drets Humans, amb aquesta gentusa no s'arriba enlloc, ben al contrari,
Ells, els islamistes, són enemics acèrrims de la democràcia, de les llibertats individuals i col.lectives i dels Drets Humans que mai han respectat, i en tenim exemples ben propers amb les bandes criminals i terroristes de Hamàs, a Gaza, i de Hezbullà, al sud del Liban..., i ara amb el ramat de bèsties islamistes que s'han agrupat entorn del criminal Estat Islàmic.
Què deu pensar, en aquests moments, l'Angela Merkel que amb tanta fúria i ràbia va atacar el moviment social alemany Pegida, que es manifesta per la ciutat de Dresde i d'altres ciutas alemanyes alertant dels perills de l'islamització del país i de la Unió Europea?. Els politics d'aquesta patètica i esperpèntica Unió Europea tindran la suficient capacitat per a reaccionar i saber respondre com cal a les amenaces islamistes?.
Al final haurem de fotre fora d'Europa, a patades, l'islam arrogant
Que no ens diguin una i altra vegada que que som islamòfobs els qui fa temps que anem alertant dels seriosos i reals problemes de la islamització d'Europa, des de les nostres limitades possibilitats de simples ciutadans, perquè el cas és que si cada vegada hi ha més islamofòbia a Europa i en el conjunt d'Occident, és precisament gràcies a la intolerància i agressivitat de l'islam que es manifesta lliurement pels carrers europeus amenaçant-nos de dominar-nos i esclavitzar-nos amb la seva repugnant i fastigosa sharia.
Serà molt interessant observar què diuen, com reaccionen i que pensen fer els politics que tenen a les seves mans el present i el futur d'aquesta vella i cansada Europa amenaçada com mai de mort i destrucció per lpart de l'islam.
Que els governants de la UE apreguin del govern libi que prohibeix l'entrada al seu territori d'immigrants sudanesos, siris o palestins, etc, contrariament del que passa a Europa, on entra tothom i per tot arreu sense saber si són o no terroristes potencials que segur que se'n colen i molts. Així ens va als europeus.
Addenda.- La revista satírica francesa Charlie Hebdo. L'extrema dreta ja es mobilitza contra el terror islàmic.
Mltitudinària manifestació de francesos a Paris en suport als afectats per l'islam criminal