Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/1/15

Mariano Rajoy el flautista que encandila els seus però causa terror

El Diari El Mundo, el vocero de la premsa de la dreta espanyola, referint-se a una frase del patètic mentider Mariano Rajoy, parla del flautista del líder de l'esquerra grega que acaba de guanyar les eleccions del seu país de forma aclaparadora, com el politic dels encanteris.
Alexis Tsipras, líder de Syriza que ha guanyat les eleccions gregues
Mariano Rajoy,- o el flautista dels encanteris de la Moncloa -, el seu partit i la premsa de la dreta espanyola, i també de la catalana, haurien de sapiguer que el pànic, el terror de la majoria de ciutadans d'aquesta maltractada i empobrida Espanya, inclosa la esperpèntica Catalunya actual, el tenim a les politiques de continuades mentides i de corrupcions prou demostrades i airejades que empastifen i emmeden al PP de nord a sud, i de l'est a l'oest. 
Aquesta és la por i el pànic social que es respira per arreu on es va d'aquesta terra aspra, sòrdida i maltractada per la repugnant casta politica dominant. Els hi  tenim de barrar el pas.
El triomf de Syriza, el triomf d'Alexis Tsipras, s'ha de convertir en l'autèntica esperança de canvi radical de la politica espanyola i catalana que s'ha estat fent durant els darrers anys, perqu no han fet altra cosa que abocar a milions de cìutadans a la més crúa pobresa, a patir desnonaments salvatges, a suportar l'atur més cruel que mai s'hagi vist a Espanya des de la recuperació de la democràcia ja fa 37 anys, ec.
Aquesta és la por, l'espantosa por que té el poble, el ciutadà, i no als canvis urgents que es necessiten per a plantar cara d'una puta vegada per totes a la festigosa Troika i a la capitana general de la UE, em refereixo a la democristiana Angela Merkel.
Els resultats electorals a Grècia
Podemos, el nou partit espanyol que no és ben bé de la meva corda però que tindran el meu vot de confiança, és el partit de l'esperança per a molts milions de ciutadans d'aquesta terra seca i aspre anomenada Hispania pels antics.
El PP del Rajoy manipulado i fals no ens serveixen, això està més que clar, ni tampoc ens serveixen, a Catalunya, les politiques de la dreta neoliberal de CiU que han comptat i compten amb el suport d'ERC, que també han empobrit les classes mitja i treballadora d'aquesta torturada terra catalana.
La casta politica que ens ha empobrit mentre salvaba les entitats financeres i els bancs, no es mereix cap altra cosa que la marginació per part dels ciutadans, i arraconar-los ben arraconats als parlaments espanyols i autonòmics abocant-los a l'oposició sense possibilitat que puguin tenir capacitat de decsió en els asumptes politics, socials i econòmics en el conjunt de l'Estat espanyol.
Felicitats Alexis Tsipras, felicitats Syriza, felicitats ciutadans de Grècia bressol de la democràcia, perquè amb el vostre vot heu obert les finestres d'Europa per a ventilar-la ben ventilada, i permetre que entrin aires nous.
Els milions d'europeus que ens considerem, i som, euroescèptics declarats, no podem fer altra cosa que felicitar-nos pels resultats electorals d'ahir a Grècia. Destruir l'Europa de la Troika i de l'autoritària Angela Merkel ha de ser la finalitat del  creixent euroescepticisme.
Adenda.- ¿De què va el mentider i pocavergonya Mariano Rajoy donant les gràcies als ciutadans mitjançant un pervers i histriònic spot publicitari televisiu?. Gràcies de què, Rajoy, per haver-nos empobrit i desnonat mentre els rics són encara més rics?. Gràcies pels contractes brossa amb sous de misèria?, gràcies pel 1.600.000 families espanyoles on cap membre familiar té feina?. Ves-te'n Mariano Rajoy, ves-te'n cap a casa que només fas nosa i no pares de mentir, i les xarxes socials ja parodien el teu desgraciat missatge donant les gràcies.