Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/1/15

Nils Muiznieks hauria de sapiguer que ja no volem més immigració

El comissari dels Drets Humans del Consell d'Europa, Nils Muiznieks, hauria de sapiguer d'una vegada que España no és el balneari de les desenes de milers d'immigrants que violentament i amenaçant i fins i tot agredint a la policia de fronteres espanyola intenten entrar a casa nostra.
El patètic comissari Nils Muiznieks
La politica d'asil de la Unió Europea ha creeat, està creant i continuarà creant seriosos i més que perillosos problemes als països de la UE especialment a Grècia, Itàlia i Espanya com ja s'ha constatat abastament. 
La riba europea de la Mediterrània no s'ha de convertir en un colador de broc gros per a que entri qui li doni la gana, i menys que entrin violentant les fronteres i, repeteixo, amenaçant i agredint brutalment als membres dels cosos de seguretat espanyols que, entre altres tasques que tenen encomanades constitucionalment, és la de protegir les fronteres contra qualsevol intrús.
Si Schengen ja és un autèntic càncer social i politic prou demostrat que afecta mortalment Europa, les politiques d'asil i d'immigració d'aquesta inservible i  podrida Unió Europea són la sentència de mort de la vella i i cansada Europa que, poc a poc, va sent aplastada per la fastigosa irracionalitat de les politiques que acabo d'esmentar.
El comissari Nils Muiznieks, amb les recents declaracions que ha fet pel que fa als immigrants que intenten entrar o bé ja han entrat a España per les fronteres de Melilla i Ceute, ben bé podria organitzar tot un seguit de convois ferroviaris i de ferrys per a traslladar desenes de milers d'immigrants africans i musulmans que han entrat a Espanya il.legalment, per a traslladar-los ràpidament i ser asilats còmodament a Letònia, per exemple, o a la ciutat de Los Angeles (California), on ben segur que serien molt benvinguts. 
Manifestació contra la immigració a Milà (Itàlia)
Les politiques econòmiques, socials i especialment les relacionades amb la immigració que aplica la UE, ens porten a tots els europeus a la picota, a convertir-nos en vassalls dels immigrants als qui, al pas que anem, fins i tot els hi haurem de demanar permís per a anar a pixar o a cagar, això si abans tota aquesta gent ja no ens ha enviat a la merda i ens ha subjugat a tots plegats.
Desprès, que la mediocritat politica que té a les seves mans el destí futur d'aquesta podrida Europa, no es queixi del creixent euroescepticisme que afecta a la majoria de països de la UE. Jo no ho era anys enrere, ara sí que en sóc d'euroescèptic. M'han obligat a ser-ho. Els euroescèptics ens neguem a acceptar més immigració i ens oposem frontalment a l'islamització d'Europa perquè de tot plegat ja n'estem farts.
El comissari Nils Muiznieks ha de saber que el que volem és que tornin els de casa que s'han vist obligats a marxar per la crisi econòmica, i per la pèssima gestió que n'ha fet el govern del PP del Mariano Rajoy. Volem que tornin tots els que han marxat, i que el seu lloc, el seu espai no sigui ocupat per estranys que han entrat al país il.legalment.
Per cert comissari dels Drets Humans de la UE, ens podria dir quants terroristes islàmics ja han entrat a Espanya pel colador de Melilla o Ceuta procedents del Sahel, un dels amagatalls del terrorisme islàmic d'Al-Qaeda i de l'Àfrica nigeriana radical controlada per la banda criminal islàmica de Boko Haram, per exemple?. Aquesta mena d'immigració també ens volen colar els de la Unió Europea en nom dels Drets Humans?.
Ara, avui mateix, només ens faltaba que l'islamista turc, Recep Tayyip Erdogan, ens digui que amb els cristians, amb Occident, no és posible el diàleg, quan són precisament els islamistes els qui només saben parlar amb la violència verbal, en el millor dels casos, o assassinant en nom de la seva religió, una religió que no és ni serà mai la nostra.
Addenda.- Islamofòbia?, està clar que sí: Pegida i Charlie Hebdo.